باشگاه
خبرنگاران/ در مطالعه جديد پرفسور Lane Goriffith و همکارانش از دانشگاه
QUT در استراليا ، 141 خانم که از ميگرن رنج مي برند را مورد بررسي قرار
دارند.
در ميگرن براساس ماهيت آن نشانه هشدار دهنده اي مانند تغييرات در
حافظه، پريشاني، ترس، تغيير در بينايي و صحبت کردن، مشکلات شنوايي، ضعف،
رخوت بخشَ هايي از بدن، بي حسي و سرگيجه قبل از ميگرن ظاهر مي شود.
اين مطالعه شامل تحليل رژيم غذايي سرشار از folate و تغييرات در نشانه هاي ميگرن مي باشد.
محققان دريافتند که دفعات ميگرن در افرادي که رژيم غذايي حاوي folate را دنبال مي کنند کاهش مي يابد.
پروفسور Goriffith افزود: ما مي توانستيم از طريق تحقيق درباره خانم هاي
مبتلا به ميگرن مشاهده کنيم که فوليک اسيد مصرفي با دفعات بروز ميگرن مرتبط
است.
ما همچنين نشان داديم که جهش ژن MTHFR مي تواند اين اثر را تغيير دهد. اين مطالعه در سر درد Headache گزارش شده است.
فوليک اسيد به طور گسترده اي براي سودمندي در سلامت شناخته مي شود.
فوليک اسيد براي رشد مناسب بافت هاي بدن و عملکرد سلولها مورد نياز است و از کم خوني (آنمي) جلوگيري مي کند.
کمبود folate مي تواند شخص را در معرض خطر زخم معده، سفيدي مو، اسهال، زخم دهان، تورم زبان و رشد کم قرار دهد.
کمبود folate در خانم هاي باردار با نقص مادر زادي مرتبط است (شکاف لب در نوزادان)
دريافت مقدار مناسب folate هنگاميکه نوزاد در رحم مادر است مي تواند از کودکان عليه اوتيسم و سرطان محافظت کند.
منابع طبيعي فولات (folate) شامل حبوبات ، مرکبات و سبزيجات داراي برگ هايي با رنگ تيره مي باشد.