باشگاه خبرنگاران: کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه
و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطانزا است.
وی
ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت
روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد
میکند، ماده و ترکیبات سرطانزا را تولید میکند.
این متخصص تغذیه
افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و
ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی
کباب ایجاد میشود و این ترکیبات ایجاد سرطان میکند.