به گزارش پایگاه 598 به نقل از تراز؛حمیدرضا صبوح اصغر، با بیان اینکه گوشی های موبایل به نام تجاری (Cubot) به زودی وارد بازار ایران می شود، در خصوص این گوشی و هدف از ورود آن به بازار گفت: تمام خطوط تولید و دستگاه های مربوط و تکنولوژی شرکت Shenzhen Cubot technology چین توسط اکسین مهر ارتباط خریداری شده است تا گوشی هایی ایرانی، دارای قدرت رقابت در بازار جهانی عرضه شوند .
وی با اشاره به اعتبار تکنولوژی خریداری شده، تاکید کرد: شرکت چینی از توان قابل توجهی در زمینه تحقیقات و سوق دادن این برند به فروشگاههای جهانی، یک پارچه سازی R&D ، تولید ، فروش و انبار و تدارکات لازم برخوردار است؛ خط تولید این برند، برای شروع دارای ۲۰۰ نیروی حرفه ای در بخش های نرم افزار، طراحی برد، طراحی ظاهری، رابط کاربری و سخت افزار است.
مدیرعامل اکسین مهر ارتباط افزود: این شرکت در ارتباط نزدیک با فروشگاههای محلی بزرگ در کشورهای خارجی است و تخصص لازم در زمینه مدیریت انبار داری خارجی را دارد، ضمن اینکه نفوذ این برند به تازگی در اروپا، آمریکای شمالی، روسیه و کشورهای خاورمیانه افزایش یافته است.
این گوشیها که قرار است طی چند روز آینده در ۱۰ مدل وارد بازار ایران شود و در فاز اول ۳۵ هزار دستگاه در فروشگاه های معتبر در سراسر کشور قابل عرضه به علاقه مندان موبایل هوشمند باشد، قادر به پوشش سیگنالهایی مانند (GSM,CDMA,TD-SCDMA,WCDMA,LTE(۴G است، به عبارت دیگر این محصول قادر به تامین نیاز هر طیف از مشتریان است.
این محصول دارای ۱۲ ماه گارانتی تعمیر و یک ماه گارانتی تعویض و شبکه فروشگاهی ویژه در مرکز هر استان کشور برای پشتیبانی است و به زودی فروشگاه اینترنتی شرکت نیز راه اندازی می شود. در آینده این محصول در ایران تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: تمامی خط های تولید، دستگاههای مربوط و تکنولوژی لازم، تحت لیسانس این شرکت خریداری شده و امید می رود در ۳ فاز (مونتاژ و بسته بندی، تولید قطعات جانبی ، تولید مونتاژ و بسته بندی لوازم جانبی و در نهایت تولید کامل این محصول) شاهد تولید گوشی تلفن همراه ایرانی باشیم.
صبوح، هدف این شرکت را تولید گوشی همراه ایرانی با قدرت رقابت جهانی توصیف کرد و از فعالان و عرضه کنندگان بازار خواست نیاز واقعی مصرف کنندگان در مورد یک گوشی همراه مناسب را شناسایی و به شرکت انتقال دهند تا امکان ساخت محصولی بی نقص و کاملا ایرانی و کاربردی فراهم آید.
وی در پایان گفت: امید است با حمایت مصرف کنندگان و مسئولان بتوانیم این تکنولوژی را بومی کنیم و سهمی در بازار جهانی به دست آوریم.