کد خبر: ۲۹۳۷۶۴
زمان انتشار: ۱۱:۱۹     ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
نشست خبری فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» به کارگردانی یدالله صمدی بامداد یکشنبه 19 بهمن ماه در سالن سعدی مرکزی نمایشگاه برج میلاد برگزار شد.
به گزارش پایگاه 598، نشست خبری فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» به کارگردانی یدالله صمدی در اولین ساعت های یکشنبه 19 بهمن ماه با حضور کارگردان، ثریا قاسمی، حسین یاری، هنگامه قاضیانی، بنفشه صمدی، مهدیار عزیزی بازیگران، اصغر نژادایمانی طراح صحنه و لباس فیلم و پرینوش صنیعی نویسنده کتاب «پدر آن دیگری» برگزار شد. علیرضا پورصباغ اجرای جلسه را بر عهده داشت. این نشست که با استقبال مخاطبان همراه بود تا ساعت 2 بامداد به طول انجامید.
 
یدالله صمدی نویسنده و کارگردان این فیلم سینمایی در ابتدای این نشست خبری با اشاره به موضوع اقتباس در سینمای ایران بیان کرد: بحث اقتباس سال هاست که در سینمای کشور میان هنرمندان و مسئولان سینمایی مطرح می شود حتی من یادم می آید در یک پروسه زمانی حوزه ای با همین عنوان در بنیاد سینمایی فارابی شکل گرفت اما متاسفانه آن طور که باید جدی گرفته نشد اما با این حال من افتخار دارم که طی سال های اخیر در کارنامه فیلم سازی ام اقتباس از رمان های داستانی نویسندگان کشورمان جزو مهمترین اهداف کاری ام بوده است.
 
فیلمی در آبستن حوادث
وی با اشاره به فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» ادامه داد: این فیلم براساس رمانی که هشت سال پیش توسط خانم پرینوش صنیعی نوشته شد و من بعد از مطالعه آن متوجه شدم که می تواند کاربرد بسیار خوبی برای ساخت یک فیلم سینمایی خوب باشد بنابراین با این نویسنده وارد مذاکره شدم تا امتیاز سینمایی رمان را به من بدهد و خوشبختانه وی استقبال کرد. البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که این رمان آبستن بسیاری از حوادث بوده است و من برای انتخاب این حوادث برای فیلم سینمایی به زحمت زیادی افتادم چراکه تمامی این حوادث نمی توانست در یک فیلم دو ساعته جای بگیرد ضمن اینکه نمی توانستم از خیلی از صحنه های جالب توجه نیز عبور کنم.
 
صمدی افزود: البته پیش از ساخت این فیلم سینمایی پیشنهادهایی به خانم صنیعی برای امتیاز این رمان در جهت ساخت مجموعه های تلویزیونی پیشنهاد شده بود اما با توجه به اینکه من تصمیم گرفته بودم نسخه سینمایی رمان را تهیه کنم وی نیز پذیرفت که نسخه سینمایی رمان تهیه شود. پس از آن بود که به چند تهیه کننده صاحب نام مراجعه کردم اما به دلیل اینکه ما در دوره ای سپری می کنیم که اغلب فیلم های سینمایی تمام و کمال در خدمت عشق های مثلثی هستند بنابراین این دوستان فیلمنامه اثر را نپذیرفتند چراکه می خواستند انرژی و سرمایه خود را صرف قصه ای کند که می خواهند سینما را بترکاند.
 
پیشنهاد تشکیل کارگروه ویژه اقتباس در سینما
این کارگردان سینما گفت: طی سال های اخیر درگیر سریال «شوق پرواز» بودم و سریالی را هم برای نان ساختم تا اینکه به این صراحت افتادم که با جیب خالی فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» را تولید کنم اما بنیاد سینمایی فارابی در این پروژه مردانگی به خرج داد و به کمک من برای ساخت آن آمد که جا دارد از همین جا تشکر ویژه ای از آقای جعفری جلوه کنم که مردانه در این پروژه سینمایی به ما کمک کرد. با این حال باید به این نکته اشاره کنم که بحث اقتباس از داستان ها و رمان های ادبی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که باید برای آن کارگروهی ویژه ای تشکیل داد که اعضای آن کارگروه با شرط مطالعه آن رمان در طول هفته بیایند و با بررسی رمان های مختلف در آن کارگروه نسبت به ساخت فیلم سینمایی و حمایت دولت از چنین پروژه هایی تصمیم گیری کند.
 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به نحوه انتخاب بازیگر کودک این فیلم سینمایی توضیح داد: دستیاران من بیش از 300 کودک را دیده و از آنها فیلم گرفتند و من به محض دریافت همه این فیلم ها مرتب جواب منفی می دادم و خوب یادم می آید که در آخرین مراحل پیش تولید کار بود که بار دیگر در ناامیدی مطلق برخی از این کودکان را دوباره دیدم و می توانم بگویم در آخرین لحظات بود که با چهره مهدیار عزیزی مواجه شدم و او آنچنان انرژی مثبتی به من داد که دیدم هم اعتماد به نفس دارد و هم می تواند آن چیزی را که من می خواهم بازی کند. او کودکی است که هم بچه حرف گوش کن و هم از هوش سرشاری برخوردار بود که من از او رضایت کامل دارم.
 
آقای صمدی ممنون که این فرصت طلایی را دادی
مهدیار عزیزی هم که حضورش در این نشست با استقبال فراوان عکاسان و خبرنگاران روبرو شده بود نیز در چند جمله کوتاه گفت: از آقای صمدی و همکارانش تشکر می کنم که این فرصت طلایی را به من دادند.
 
پرینوش صنیعی نویسنده کتاب «پدر آن دیگری» نیز در این نشست خبری گفت: این کتاب یک مبحث روانشناسی تربیتی است و فکر می کنم معضلات جامعه ماست به ویژه اینکه در دوره های اخیر رابطه پدران و فرزندان و به ویژه پدران با پسران دچار آسیب هایی شده که موجب شده است پدران به بچه هایی که مشکل دار هستند ناخودآگاه یا خودآگاه بی مهری کنند البته اغلب این پدران آدم های بی عاطفه ای نیستند اما با معضلاتی روبرو هستند که فکر کردم با نوشتن این کتاب می توان به این معضلات پرداخت.
 
وی با اشاره به ساخت فیلم سینمایی از روی رمان «پدر آن دیگری» گفت: آقای صمدی را از مدت ها پیش با آثار سینمایی شان می شناختم اما وقتی وی به من پیشنهاد داد تا نسخه سینمایی این کتاب را بسازد با اینکه استقبال کردم اما تصور نداشتم که این کتاب را بتوان در دو ساعت فیلم نشان داد. حتی در همین چند ساعت باقیمانده به اکران فیلم در برج میلاد نیز واقعا مردد بودم قرار است چه چیزی را ببینم اما با اینکه خیلی چیزها در فیلم تغییر کرده ولی کار بسیار هوشمندانه ای انجام گرفته که به نظر من مناسب یک فیلم سینمایی است.
 
صمدی را تنها نگذاریم
حسین یاری بازیگر نقش پدر فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» در این نشست خبری گفت: در همین ابتدا باید بگویم که برای من نظر هیات انتخاب بسیار قابل احترام است که فیلم را از بخش مسابقه جشنواره خارج کردند اما امشب با تشویق هایی که از دیدن این فیلم انجام دادید باعث دلگرمی همه ما شد و من از همه تماشاگران عزیزی که نسبت به فیلم تا این حد لطف داشتند، تشکر می کنم.
 
این بازیگر تصریح کرد: یدالله صمدی این سال ها نیاز به همدلی و همراهی دارد و من با تمام وجودم می گویم که از همکاری با او چه در پروژه «شهر آشوب» و چه در این فیلم سینمایی لذت بردم و بسیار خوشحالم که در این مدت در خدمت او بودم.
 
توصیه های ثریا قاسمی به بازیگران جوان
ثریا قاسمی یکی دیگر از بازیگران این فیلم سینمایی هم با ابراز خرسندی از حضورش در این فیلم سینمایی گفت: بسیار خوشحالم که یک فیلم بدون ادعا، نجیب و سالم در جشنواره بین المللی فیلم فجر ساخته شد. من این نکته را فقط در حضور آقای صمدی نمی بینم بلکه در همه جا گفته ام که وی هنرمندی بزرگوار است که همواره با احترام با هنرمندان برخورد می کند و به هنر دیگران احترام میگذارد و من خوشحالم که بعد از کار کردن با چندین کارگردان از طرف وی نقشی به من پیشنهاد شد تا بتوانم بعد از سال ها در سینما نقشی را بازی کنم چراکه مدتی است ما از سینما طرد شده ایم ولی بزرگوارانی مثل یدالله صمدی به قدری محترم، سالم و نجیب هستند که کار کردن با چنین افرادی همواره لذت بخش است.
 
این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون کشورمان در ادامه صحبت های خود با اشاره به حضور مهدیار عزیزی بازیگر 6 ساله فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» توضیح داد: من چقدر دلم می خواست که خانم ها و آقایان بازیگر جوان ما صبوری بی انتهای این کودک 6 ساله ما را می دیدند و مشاهده می کردند که احترام به کار یعنی چه. امیدوارم این دوستان قدر این فرصت هایی که برایشان پیش آمده را بدانند و ببینند که به چه وادی سخت و مشکلی وارد شده اند.
 
هنگامه قاضیانی در عصر یخبندان بی حرمتی ها
هنگامه قاضیانی بازیگر نقش مادر فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» نیز در این نشست خبری گفت: قاطعانه می گویم که در این دوره از جشنواره یک کار محترم داشتم و بسیار خوشحالم از اینکه بانو گلاب آدینه به عنوان کسی که اولین تست بازیگری را در سینمای ایران برای بازی در فیلم «زندان زنان» از من گرفت بعد از تماشای این فیلم خطاب به من گفت در اثر قابل تحسینی حضور داشتم و خوشحالم از اینکه آقای علائی مدیر انجمن منتقدان و نویسندگان خانه سینما به این نکته اشاره می کند که چرا فیلم در بخش خارج از مسابقه حضور داشته است.
 
وی ادامه داد: هر سال وقتی قرار بود جایزه ای را دریافت کنم همیشه از قبل پیش بینی آن را می کردم اما هم اکنون در پیش شما می گویم که چقدر خوب است در خارج از مسابقه حضور داریم چراکه جو آرام سالن را مشاهده کردم و همین برای من کافی است که بزرگترین جایزه خودم را از آدم های بزرگواری چون شما گرفتم.
 
قاضیانی افزود: خوشحالم از اینکه مریم «پدر آن دیگری» بودم و خوشحالم از اینکه مسافر دل آرام اتوبوس سینمای ایران استاد یدالله صمدی هستم چراکه ما احترام را با استاد صمدی تجربه کردیم و در عصر یخبندان بی حرمتی همین ما را بس است.
 
این بازیگر در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: من در سینما نقش های خود را با شخصیت مادر شروع کردم اما با مادر نیز در سینما ماندم در این فیلم هم باید بگویم که مهدیار عزیزی در زمانی که من به شدت درگیر پروژه دیگری بودم در قالب یک فرشته کوچک همراه من بود تا به عنوان یک بازیگر توانا بتواند برای من مادر دیگری را در سینمای ایران رقم بزند.
 
شرافت فیلم بوی شرافت دهه 60 و 70 را می دهد
اصغر نژادایمانی طراح صحنه و لباس فیلم نیز درباره طراحی صحنه و لباس این اثر سینمایی منطبق با دهه 70 گفت: بزرگترین ویژگی ما در این فیلم سینمایی شرافتمندی و نجابت آن است که حتی بوی آن دوران را می دهد. البته باید به این نکته اشاره کنم که ما به سرعت در حال نابود کردن گذشته نزدیک خودمان هستیم چراکه با هجوم مدرنیته ای مواجه شدیم که هیچ تناسبی با زندگی ما ندارد بنابراین در طراحی صحنه این فیلم نیز با مشکلات زیادی مواجه شدیم که امیدوارم صنعت سینمای ایران به شکلی برنامه ریزی کند که با ایجاد یک شهرک سینمایی مجهز تا این حد دست و بال مان بسته نشود.
 
بنفشه صمدی یکی دیگر از بازیگران این فیلم سینمایی است در بخش پایانی این نشست گفت: با اینکه فیلم «پدر آن دیگری» در خارج از مسابقه جشنواره فیلم فجر حضور دارد اما باید بگویم که بهترین جایزه را با حال خوبی که شما به ما دادید دریافت کردیم و امیدوارم که این انرژی مثبت و خوبی که همراه ما بوده است در آینده نیز ادامه پیدا کند.
 
وی بیان کرد: من از 5 سالگی بازی در سینما را تجربه کردم منتها از بازیگرانی بودم که همواره دوست داشتم شرایط پیش بیاید تا خودم دنبال بازی در سینما باشم به همین خاطر همیشه فاصله های زیادی بین تجربه های بازیگری من در فیلم های مختلف وجود دارد البته این طور نیست که فقط بخواهم در کارهای پدرم به عنوان بازیگر حضور داشته باشم چراکه علاقه اصلی من تئاتر عروسکی است و آنچنان در بازیگری حضور جدی نداشتم اما به طور حتم از این پس دوست دارم به این موضوع جدی تر نگاه کنم.
 
گلاب آدینه نیز در حاشیه این نشست خبری که یکی از شلوغ ترین نشست های خبری چند روز اخیر فیلم های سینمایی در برج میلاد بود از اواسط نشست به سکوی اجرای برنامه آمد و بعد از خوش و بشی که با اعضای گروه داشت خطاب به حاضران در جلسه گفت: با صدای بلند می گویم که ای کاش این فیلم در بخش سودای سیمرغ حضور داشت.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها