وی از راهاندازی ۴۰۰ موسسه و دارالقرآن الکریم در داخل و خارج کشور، راه اندازی ۶۰ پایگاه قرآنی و انعقاد تفاهمنامههای مختلف خبر داد و تاکید کرد: جامعه المصطفی العالمیه در شوراهای قرآنی کشور حضور دارد.
وی تربیت حافظان قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از افتخارات جامعه المصطفی العالمیه بیان کرد و افزود: بیش از سه هزار حافظ قرآن، بیش از ۱۲۰ حافظ نهج البلاغه و ۶۳ حافظ صحیفه سجادیه در المصطفی فعالیت دارند.
قرآن در کنار معارف اهل بیت
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، بیستمین جشنواره قرآنی را افتخار دیگر جامعه المصطفی العالمیه ذکر کرد و گفت: اعتقاد المصطفی این است که قرآن در کنار کلیدش که معارف اهل بیت است باید مطرح شود.
حجتالاسلام شاکری با تشریح اهداف این جشنواره اظهار کرد: ارتقا و تعمیق فضای انس با قرآن و حدیث و ادعیه، معرفی دستاوردهای معرفتی حوزههای علمیه در زمینه قرآن، شناسایی ظرفیتها و نخبگان قرآنی و روایی، بازخوردگیری از آموزشهای المصطفی و معرفی الگوهای تمام نمای قرآنی از جمله این اهداف است.
معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه توجه به محوریت فرهنگ و سبک زندگی قرآنی را یکی از محورهای مورد تاکید المصطفی بیان کرد و افزود: در نامهای که مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا نوشتند تاکید شده که سبک زندگی قرآنی را از خود قرآن بشناسند.
وی با اشاره به جهانی بودن بیستمین جشنواره قرآن و حدیث المصطفی اضافه کرد: تمام مراحل مقدماتی این جشنواره به صورت همزمان در ۴۰ کشور جهان برگزار شده است.
حجتالاسلام شاکری جامع نگری را سیاست دیگر جامعه المصطفی العالمیه دانست و تاکید کرد: ۱۳ هزار نفر از ۸۲ ملیت در این دوره از جشنواره شرکت کردند.