وی افزود: بر اساس قانون حمایت از خانواده قوه قضائیه باید مراکز مشاوره در دادگاه ها ایجاد کرده و از طلاق جلوگیری کند و می تواند از ظرفیت بهزیستی هم استفاده کند که به دلیل کمبود بودجه این مهم انجام نشده است.
معاون فرهنگی قوه قضائیه اظهار داشت: البته هم اکنون 60 دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دستگاه قضایی در استانها ایجاد شده که 23 وظیفه مهم برعهده دارند که می توان به مذاکره با قضات برای مجازاتهای جایگزین حبس برای کودکان مجرم، بازدید از مراکز شبانه روزی نگهداری کودکان و زنان بهزیستی، ارتباط با خانواده زندانیان، معرفی وکلای معاضدتی برای نفقه و مهریه، تنظیم شکوائیه و دادخواست برای مراجعین دادگاه های خانواده، بازدید از بند نسوان، همکاری با مدارس دخترانه و...، اشاره کرد.
صادقی همچنین از اجرای طرحی پایلوت در مشهد خبر داد و گفت: در این طرح 600 میلیون تومان هزینه شد و توانستیم در سال 90 بیش از 2500 درخواست طلاق و در سال 91 و 92 حدود 4 هزار درخواست طلاق را با اقدام به مشورت، کاری کنیم که در نتیجه 50 درصد این افراد از طلاق انصراف داده و با پیگیری 6 ماهه مشاهده شد که زندگی مشترک آنها ادامه دارد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد اینکه چرا این طرح متوقف شده و مشکل چیست، افزود: با یک محاسبه می توان گفت که برای جلوگیری از طلاق توافقی در دادگاه ها برای هر پرونده 250 هزار تومان هزینه نیاز است که باید دولت کمک کند. این طرح در خراسان رضوی متوقف شد چون که استانداری دیگر بودجه ای اختصاص نداد و معاونت فرهنگی هم بودجه ای نداشت هزینه کند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: این طرح توسط متخصصان تدوین و اجرایی شد و هم اکنون قوه قضائیه آمادگی اجرای آن را دارد اما دولت باید کمک کند که تاکنون اهتمامی برای آن نداشته است.