به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، هدایت حسینی اظهار داشت: در زمینه مواد غذایی حاوی نمک، به اطلاع
میرساند که برای ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماریهای غیرواگیر همچون
بیماریهای قلبی و عروقی برنامههای مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک درسطح
کشور در حال انجام است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و
آشامیدنی سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: با کاهش مصرف نمک میتوان از
انواع بیماریها همچون بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری کرد. براین اساس
موضوع کاهش مصرف نمک در فرآوردههای غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از
اولویتهای سیاستهای وزارت متبوع است.
حسینی در پایان خاطرنشان
کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروههای تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و
بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه
کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.