به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس: علی حسینی در مورد آداب صحیح غذا خوردن از دیدگاه طب سنتی گفت: بهتر
است با شکم سیر غذا خورده نشود، بهترین زمان غذاخوردن، زمانی است که فرد
احساس گرسنگی داشته باشد.همچنین غذاخوردن با آب و نوشیدنی درست نیست.
وی گفت: تا حد امکان از خوردن مایعات از نیم ساعت قبل از غذا و تا دو ساعت پس از غذا باید خودداری کرد.
حسینی
افزود: افراد باید لقمه های خود را کوچک بگیرند و از برداشتن لقمه بزرگ
خودداری کنند، چون لقمه بزرگ، فرآیند جویدن را کامل نخواهد کرد و در نتیجه
باعث چاقی خواهد شد.
این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است قبل از
ناهار کمی سکنجبین، آب لیمو، یا انار ترش میل کرد چون این مواد در معده اثر
بدی ایجاد نمی کند و برنامه روزانه هم طوری باید تنظیم شود که در ساعات
مشخصی غذای اصلی و میان وعدهها مصرف شود.
وی ادامه داد: نحوه نشستن
سر سفره غذا یا میز غذاخوری هم مهم است . نشستن ناصحیح علاوه بر ایجاد
دردهای مزمن در ناحیه پشت و کمر، تشدید گودی کمر، افزایش قوز پشت، ایجاد
خستگی و بالطبع کاهش لذت از غذاخوردن می تواند باعث بلع بی اختیار و
زودهنگام لقمه غذا نیز شود بنابراین بهتر است موقع غذاخوردن سر و شانه را
کمی جلو بگیرید.
حسینی گفت: بهتر است بعد از خوردن غذا، خوردن دسر، میوه و کیک 3 ساعت به تأخیر انداخته شود.