کد خبر: ۲۹۰۴۵۷
زمان انتشار: ۱۲:۴۴     ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است
مهندس سيد رضا غلامي رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: آجيل‌هايي كه كرم زده باشد، نم يا رطوبت داشته باشد براي خريد مناسب نيست و به طور معمول تخمه هايي که به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي که بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.

به گزارش سلامتيران از وزارت بهداشت وي افزود:‌ با وجود اين كه مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علائم تضمين کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است، اما خريد اين نوع آجيل، تمامي ملاک هاي يک خريد مناسب را داراست.مهندس غلامي با بيان اين كه اين كه هموطنان بايد از تهيه انواع آجيل از دست‌فروش‌ها و يا اتومبيل‌هايي كه داخل آن به عرضه انواع آجيل مي‌پردازند،خودداري كنند، تاكيد كرد: بايد آجيل‌ها را از محل‌هاي مشخص، مراكز آجيل‌فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل‌فروشي و يا قنادي‌هاي داراي مجوز تهيه كنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها