به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: دکتر جعفریان متخصص تغذیه در خصوص خواص چغندر برای درمان
بسیاری از بیماریها گفت: لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون
را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در برنامههای غذایی بیماران قلبی قرار
بگیرد.
وی در ادامه گفت: این فیبرهای موجود در چغندر موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته قلبی در بیماران قلبی است.
وی افزود: لبو که قسمت پخته شده ریشه چغندر است پاک کنندهای بسیار قوی است که می تواند معده را شست و شو دهد.
وی اظهار داشت: مفید ترین و بهترین بخش چغندر برگ آن است و به ترتیب ساقه و در آخر ریشه چغندر مفید است.
وی در آخر گفت: قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت نیز مضر است.