کد خبر: ۲۸۸۲۷۰
زمان انتشار: ۱۰:۲۰     ۰۱ بهمن ۱۳۹۳
لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک موجود باید در برنامه‌های غذایی ما به ویژه بیماران قلبی قرار بگیرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: دکتر جعفریان متخصص تغذیه در خصوص خواص چغندر برای درمان بسیاری از بیماری‌ها گفت: لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در برنامه‌های غذایی بیماران قلبی قرار بگیرد.

وی در ادامه گفت: این فیبرهای موجود در چغندر موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته قلبی در بیماران قلبی است.

وی افزود: لبو که قسمت پخته شده ریشه چغندر است پاک کننده‌ای بسیار قوی است که می تواند معده را شست و شو دهد.

وی اظهار داشت: مفید ترین و بهترین بخش چغندر برگ آن است و به ترتیب ساقه و در آخر ریشه چغندر مفید است.

وی در آخر گفت: قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت نیز مضر است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها