سيد مرتضي صفوي، متخصص تغذيه گفت: زمانيکه ميزان غذاي دريافتي فرد به ميزان
پر شدن و سيري وي برسد و فرد بيش از حد متداول اشتها به غذا داشته باشد
اين مسئله را در وي ميتوان اشتهاي کاذب دانست.
وي افزود: همچنين در
صورتيکه فرد پس از مصرف غذاي کافي، باز هم تمايل به مصرف بيشتر مواد غذايي
دارد ميتوان به وجود اشتهاي کاذب در وي پي برد.
اين متخصص تغذيه
با اشاره به راههاي سرکوب اشتهاي کاذب عنوان کرد: براي سرکوب کردن اشتهاي
کاذب خود مي توان از راههايي استفاده کرد بدين منظور فرد با مصرف زياد
سالاد، ميتواند از اشتهاي کاذب خود جلوگيري نمايد در اين هنگام وي پس از
مصرف غذا احساس سيري را تجربه خواهد کرد.