کد خبر: ۲۸۷۵۹۷
زمان انتشار: ۱۱:۵۰     ۲۹ دی ۱۳۹۳
يك كارشناس مسائل بين الملل گفت: كامرون در كنفرانس مطبوعاتي اش با اوباما گفت كه حتي اگر ما با ايران به توافق هسته اي هم برسيم تحريم هاي مضاعف براي ايران نياز است.
به گزارش پایگاه 598، فواد ايزدي در خصوص چشم انداز مذاكرات ايران و 1+5 به جوان آنلاین گفت : در كنفرانس مطبوعاتي اوباما كامرون نكاتي بيان شد كه من فكر مي كنم نياز به پوشش خبري بيشتري دارد چرا كه يك جمله اي را كامرون در آن مصاحبه گفت كه فكر مي كنم اكثر رسانه هاي داخل كشور پوشش ندادند كه گفت حتي اگر ما با ايران به توافق هسته اي هم برسيم تحريم هاي تكراري و مجدد يا مضاعف نياز است كه تكرار شود.

وي ادامه داد: منظور حرف كامرون اين بود كه حتي اگر در مذاكرات به توافق هم برسيم نه تنها تحريم ها برداشته نمي شود بلكه تحريم هاي جديد و بيشتري اعمال مي شود كه نياز به دقت بيشتري دارد چرا زماني كه دو طرف در حال مذاكره هستند نخست وزير انگليس چنين صحبتي را اعلام عمومي مي كند كه نكته مهمي است كه بايد دقت شود.

اين كارشناس مسائل بين الملل تصريح كرد: بحث آقاي اوباما هم بحث هاي تكراري بود كه در گذشته هم وي اعلام كرده بود كه وتو مي كند كه اين نكته هم به نظرم بايد برجسته شود كه وتوي رئيس جمهور در ساختار سياسي آن كشور مطلق نيست به اين معني كه مگر دو سوم راي در مجلس سنا باشد كه اين وتو قابل شكستن است و اينكه قانون جديد بر عليه ايران به راي گذاشته شود و تصميم هم بر اين باشد كه وتو را بشكند اين قابل انجام است.

ايزدي عنوان كرد: به نظرم در روند مذاكرات ايران نبايد بيشتر از اين كوتاه بيايد و اگر طرف مقابل هم خودش را به خطوط قرمز ايران نزديك كرد كه مسئله حل مي شود البته احتمال رسيدن به توافق وجود دارد چرا كه دولت آقاي روحاني سرمايه گذاري زيادي براي رسيدن به توافق كرده است منتهي مفاد توافق مهم است اينكه آيا تحريم ها برداشته مي شود يا خير كه از اهميت زيادي برخوردار است.

وي افزود: در نهايت اگر طرف مقابل خودش را به خطوط قرمز ايران نزديك نكند، ايران نبايد كوتاه بيايد به اين معني كه در نهايت اگر طرف امريكا هم تحريمي بر عليه ايران اعمال كند آن تحريم خلاف توافق ژنو خواهد بود و در نهايت همان طور كه اوباما در صحبت هايش گفت باعث مي شود كه ايران از پاي ميز مذاكرات بلند شود.

اين كارشناس مسائل بين الملل ادامه داد:  اگر تحريم جديدي در كنگره امريكا تصويب شود ايران نياز دارد كه مذاكرات را قطع كند و مقصر شكست مذاكرات امريكا خواهد بود و اين امكان را ايران خواهد داشت كه اعلام كند كه سعي خودش را كرده كه طرف مقابل حسن نيت به خرج نداده و تحريم هاي جديدي كه عليه ايران وضع شده به تدريج در آن شرايط كار را مشكل خواهد كرد.

ايزدي افزود: اوباما با تحريم هاي جديد عليه ايران مخالفت كرده اما اگر او هم بخواهد مخالفت كند مجلس سنا اين امكان را دارد كه با 67 راي وتو را بشكند پس نظر رئيس جمهور مطلق نيست.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها