وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۸۶۶۹۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۹     ۲۶ دی ۱۳۹۳
رستوران های ژاپنی برای ترغیب مشتریانی که از ویترین به درون رستوان ها نگاه می کنند، ماکت هایی از جنس پلاستیک و شبیه به غذاهای موجود در منوی رستوان خود را در درون ویترین قرار می دهند تا با وسوسه کردن مشتریان، آنها را قانع به خوردن غذا کنند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: این اقدام که در کشور ژاپن، "سامپورو" نام دارد در سال 1917 در این کشور رایج شده و در ابتدا هدف اصلی آن این بود که مشتریان و گردشگران خارجی که غذاهای ژاپنی را نمی دانند و حتی نمی توانند منوی غذاها را که به زبان ژاپنی نوشته شده بخوانند، با نشان دادن این ماکت های پلاستیکی به فروشنده، منظور خود را در مورد غذای مورد نیاز خود اعلام کنند.

این روش هنوز هم در کشور ژاپن بسیار رایج بوده ولی اکنون صاحبان رستوران های ژاپنی تلاش می کنند تا زیباترین ماکت های ممکن را از غذای خود تهیه کنند تا با این کار بهتر بتوانند مشتری برای رستوران خود جذب کنند.










نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام