وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۸۶۶۹۳
زمان انتشار: ۱۳:۲۵     ۲۶ دی ۱۳۹۳
محققان می‌گویند انسان باید در روز به میزان قابل توجهی آب مصرف کند و این میزان را نباید با آب میوه جایگزین کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: محققان دانشگاه آکسفورد می‌گویند مصرف میوه بسیار مفید‌تر از آب میوه است و عملا سرانهٔ مصرف قند را کاهش می‌دهد.

محققان می‌گویند آب میوه سرشار از مواد قندی است و وقتی آب میوه‌ای را می‌گیریم بخش مهمی از خواص مثبت آن از دست می‌رود.

آن‌ها می‌گویند نگرانی محققان مصرف مواد قندی به صورت مایع است و وقتی میزان قند بدن را با آب میوه تامین کنید سیستم اشتهای بدنی را دور می‌زنید و بدن متوجه نمی‌شود که کالری را دریافت کرده است.

توصیه پزشکان استفاده از یک لیوان آب میوه به عنوان یک وعده مصرف میوه در روز است و بیش از این را اصلا توصیه نمی‌کنند و در ادامه هشدار داده‌اند نوشیدن آب میوه را جایگزین مصرف آب نکنید و به طور منظم آب مصرف نمایید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام