کد خبر: ۲۸۶۱۰۷
زمان انتشار: ۰۰:۳۷     ۲۴ دی ۱۳۹۳
مطهری: ممانعت کنندگان نطق من در مجلس اگر روز عاشورا بودند در سپاه عمر سعد حضور داشتند! /
این اظهارات از شخصیتی مانند علی مطهری که بارها ثابت کرده از درک و فهم بسیاری از بدیهیات ناتوان است عجیب نیست اما در ادامه مخاطبان گرامی می توانند با مشاهده فیلمی که از نطق وی در مجلس منتشر شده، به راحتی قضاوت کنند عامل اصلی درگیری های روز یکشنبه بهارستان چه کسی بوده است؟ و آیا اساسا نماینده ای که برای برخورد با دیگر نمایندگان منتقد خود اقدام به هل دادن و زدن «کف گرگی» می کند، حداقل معیارهای حضور در مجلس را که روزگاری بزرگانی چون مدرس در آن بودند را دارد یا خیر؟
به فاصله دو روز بعد از جنجال علی مطهری در مجلس شورای اسلامی بواسطه نطق جنجالی اش در دفاع از سران فتنه، وی امروز با انتشار متنی توهین آمیز، با معیار حق دانستن خویش، در توهینی آشکار به نمایندگان منتقدش در مجلس اشاره کرد و  نوشت: «قاعدتا این‌ها اگر در روز عاشورا بودند در لشکر عمر سعد به ایجاد سر و صدا می‌پرداختند تا سخن حق به گوش مردم نرسد!»

به گزارش پایگاه 598 به نقل از رجانیوز، مطهری که طی چند سال اخیر بارها و بارها ثابت کرده ید طولایی در «شیرین بازی سیاسی» دارد و معمولا از هیچ تلاشی نیز برای مطرح شدن در عرصه رسانه ها غافل نیست، این بار نه تنها در روز یکشنبه به هل دادن و زدن کف گرگی به برخی نمایندگان منتقدش در مجلس پرداخته است بلکه امروز با فرار به جلو و قرار دادن خود در جایگاه امام حسین علیه السلام، نمایندگانی را که به نطق وی اعتراض کرده اند را در صف عمر سعد دانسته است!

مطهری در حالی این مواضع مضحک را اتخاذ کرده است که تاکنون حاضر نشده چنین تعبیری را برای اراذل و اوباش روز عاشورای 88 بکار گیرد و بر اساس منطق این نماینده بصیر! حمله کنندگان به مقدسات در عاشورای 88 در سپاه امام حسین و عزاداران حسینی در صف یزید تعریف می شوند.

البته این اظهارات از شخصیتی مانند علی مطهری که بارها ثابت کرده از درک و فهم بسیاری از بدیهیات ناتوان است عجیب نیست اما در ادامه مخاطبان گرامی می توانند با مشاهده فیلمی که از نطق وی در مجلس منتشر شده، به راحتی قضاوت کنند عامل اصلی درگیری های روز یکشنبه بهارستان چه کسی بوده است؟ و آیا اساسا نماینده ای که برای برخورد با دیگر نمایندگان منتقد خود اقدام به هل دادن و زدن «کف گرگی» می کند، حداقل معیارهای حضور در مجلس را که روزگاری بزرگانی چون مدرس در آن بودند را دارد یا خیر؟

لینک دانلود
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۴۶
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
فرشاد
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۲۰
۳۲
اگر علی مطهری خود را آزاد میداند که به هر کسی که خودش تشخیص داد توهین کند پس من هم آزاد هستم که اورا ....
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۷ - ۲۷ دی ۱۳۹۳
ايشون به حمله کننده داره جواب ميده نه اينکه خودش حمله کنه.فتنه گري نکنيد.
رضا
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۳ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
ولی امر مسلمین : کسانی که بصیرت ندارند ، همانند بیچارگانی که در در فتنه 88 گرفتار شدند ، در فضایی غبار آلود حرکت و عمل می کنند و به همین علت چه بسا به دشمن کمک می کنند و دوست را هدف حمله قرار میدهند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۲۱
۱۳
آن را كه عقل نيست چه هست ؟!!!
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳
میخواست جاچسبی پرت نکنه تا فحش نشنوه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۲
۲۱
بهتر است آن سخن حق گذشته ايشان را كه به دكتر كوچك زاده . توهين مي كنند و پفيوز مي گويند را نيز براي آشنايي دوباره ما با درونيات ايشان . نيز بگذاريد !!!
پاسخ
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۰ - ۲۷ دی ۱۳۹۳
دکتر کوچک زاده دیگه ...
مدیر پایگاه
پایگاه 598 از انتشار نظرات حاوی توهین و الفاظ رکیک خود داری می نماید
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۲۰
۲۵
وقتي جناب رئيس جمهور . مخالفان خود را به .... مي نوازد
ايشان هم كه تابع اويند بايد اين سخنان را بگويد !!!
پاسخ
اسفندیار رفیعی کشتلی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۱ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۳
۱۲
وقتی ملتی عاطفی کسی که توانایی و .... را ندارد بصرف اینکه فلان زاده است به مرکز مهم تصمیم سازی میفرستند باید هزینه اش را بپردازند
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۶ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳
ظاهرا هزینه اش هم اینست که به وی اجازه سخن در مهد قانونگذاری جمهوری اسلامی را ندهند و از پشت تریبون هولش بدهند پایین.
ناشناس
-
۰۹:۲۷ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۹
۱۶
پسر کاو ندارد نشان از پدر
پاسخ
كارشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۳ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۶
۱۷
حقيقت تلخ است 598 شما هم آب را بريز همان جا كه مي سوزد 598 ...
پاسخ
سیدخجسته
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
خواهشا بفهمیداین مملکت شیرمردی رهبری دارد وفصل الخطاب ایشان است اگرهم نمفهمید بهتون میفهمونیم
مسلم
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۸
۲۳
خدایا این عی خان مطهری را به راه راست هدایت فرما، خدایا یا ...
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۵
۱۴
جناب مطهری روی مرحوم بروسلی رو سفید فرمودن !!!
نماینده ای که حده اقل ها رم بلد نیست و در این سطح پایین فرهنگی قرار داره
به یکی فحش رکیک میده اون یکی رو میزنه ! و از همه مهمتر تریبون مجلس جمهوری اسلامی رو با تریبون ....
پاسخ
اناری جانباز
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۱ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۹
۴
رهنمودهای رهبر انقلاب برای نمایندگان: بگذارید سخن بیان شود و بعد رد کنید
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«این عادت باید در مجلس ریشه کن شود که وقتی یک نماینده ای دارد حرف میزند، یا یک وزیری، یک مسئول دولتی ای دارد حرف میزند، از یک گوشه ی مجلس چهار نفر شروع کنند یک صدائی در آوردن! این خیلی چیز بدی است.»

به گزارش ایرنا، این جملات بخشی از بیانات و رهنمودهای روشنگر رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس نهم در 24 خرداد ماه 1391 است که مرور آن در این روزها بیش از پیش ضروری است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه بیانات خود می فرمایند: اگر چنانچه وقتی شما دارید حرف میزنید، دیگری مثلاً شروع کند به دست زدن یا هیاهو کردن، برای اینکه صدای شما به گوش آن مستمع نرسد، این کار، کار حکیمانه است؟ کار خردمندانه است؟ این عادت باید در مجلس ریشه کن شود که وقتی یک نماینده ای دارد حرف میزند، یا یک وزیری، یک مسئول دولتی ای دارد حرف میزند، از یک گوشه ی مجلس چهار نفر شروع کنند یک صدائی در آوردن! این خیلی چیز بدی است.

معظم له اظهار داشتند: متأسفانه در مجلس هشتم این بود؛ من نمیدانم حالا در مجلس هفتم هم بود یا نه. من اوّلی که با این قضیه برخورد کردم، حیرت کردم؛ مگر چنین چیزی ممکن است؟ دیدیم بله، هم ممکن است، هم واقع است! در مجلس اتفاق افتاده.

ایشان تصریح کردند: مجلس جای این حرفها نیست. بله، در اجتماعات عمومی، مردم عامی ممکن است از این کارها بکنند؛ یکی می آید حرف میزند، دیگری صدائی در میآورد. در تاریخ، همیشه هم از این کارها بوده. در قرآن هست که: «و هم ینهون عنه و ینئون عنه» ؛ (4) وقتی پیغمبر حرف میزد، یک عده ای نمیگذاشتند صدا به گوش دیگران برسد؛ هیاهو میکردند. اما این باب جمهوری اسلامی نیست؛ آن هم در مجلس شورای اسلامی. مجلس شورای اسلامی جای حرف است. طرف کاملاً حرفش را بزند، تمام کند؛ بعد اگر حرفش غلط است، غیرمنطقی است، جنابعالی وارد شوید، استدلال کنید، بگوئید نخیر، این حرف آقا هیچ منطقی ندارد، هیچ مبنائی ندارد؛ ردش کنید. این کار اشکال ندارد.

متن کامل بیانات گوهربار رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم



خوشامد عرض میکنم به برادران و خواهران عزیز؛ نمایندگان محترم و منتخبان ملت رشید و مؤمن ایران. تشکر میکنم از جناب آقای لاریجانی، به خاطر مطالب خوب و مفیدی که بیان کردند؛ هم در نگاه به تاریخچه ی دستگاه قانونگذاری و مجلس ملی در کشور و در تاریخ کوتاه ما، و هم در بیان آن چیزی که از مجلس شورای اسلامی توقع میرود. همین نکاتی که ایشان بیان کردند، نکات درستی است. و اگر ان شاءالله نمایندگان محترم مجلس - آنچنان که امید و رجاء واثق هم به این وجود دارد - در همین جایگاه، با استقلال، با آزادفکری، با رعایت مصالح کشور، با احساس شجاعت در مقابل دشمن، و با امید به آینده، حرکتهای خودشان را برنامه ریزی کنند، تنظیم کنند، دنبال کنند، قطعاً کشور منتفع خواهد شد و در همین راه پیش خواهیم رفت.



یک نکته ی اساسی در اینجا وجود دارد که همه ی ما باید به آن توجه کنیم - بنده بیشتر از شما به توجه به این نکته احتیاج دارم؛ همه ی شما هم به اقتضای مسئولیت، احتیاج دارید - و آن، احساس تکلیف است؛ اخلاص نیت و عمل برای خداست. این اگر شد، همه ی مشکلات حل خواهد شد، همه ی راهها گشاده خواهد شد؛ این اگر شد، رحمت الهی و کمک الهی شامل حال خواهد شد؛ «ان تتّقوا الله یجعل لکم فرقانا» (1) - همین آیاتی که الان تلاوت کردند - این اگر شد، توهّم غلطِ انهزام در مقابل دشمن و تسلط دشمن از بین خواهد رفت. توکل به خدا، ارتباط با خدا - که ناشی از این نیت خالص است - همه ی مشکلات را حل میکند. انقلاب هم همین جور پیروز شد. اگر امام بزرگوار ما - که حقیقتاً رهبر به تمام معنیالکلمه بود - این توکل را، این اخلاص را نداشت، قطعاً این انقلاب پیروز نمیشد. اگر مردمی که آمدند توی میدان، نخبگانی که مردم را کشاندند وسط میدان، این اخلاص را، این کار برای خدا را نمیداشتند، کار پیش نمیرفت. در دوران دفاع مقدس هم همین جور بود. فرمودند که عده ی زیادی از شماها در دوران دفاع مقدس بودید؛ خب، آنهائی که بودند، از نزدیک میدانند که چه بود و چگونه بود و چه خبر بود. راز اصلی این است: دنبال تکلیف باشیم، دنبال کسب رضای الهی باشیم. اگر با نگاه تاجرانه به زندگی نگاه کنیم، باز نتیجه همین است. بنده سالهای پیش مکرر میگفتم که شهادت در راه خدا، مرگِ تاجرانه است؛ یعنی مرگِ سودمحور است. واقعاً همین جور است. آن کسی که در راه خدا شهید نمیشود، این جانی را که به عاریت به ما سپرده اند، در راه خدا نمیدهد، بالاخره نمیتواند این را نگه دارد؛ خواهد داد؛ چه بهتر که این روغن ریخته، نذر امام زاده شود؛ چه بهتر که این امر ناگزیر - مرگ که یک حادثه ی ناگزیر برای ماست - وسیله ی سعادت ما بشود؛ وسیله ی برخورداری ما در زندگی واقعی، از لطف الهی. واقعاً شهادت، مرگ تاجرانه است.

عین همین قضیه در مورد تلاشهای دنیائی ماست. اگر ما از پول بگذریم، از تمتعات و هوسهای بیمورد و حرام بگذریم، کار تاجرانه کرده ایم و سود برده ایم؛ چون خدای متعال به خاطر این گذشت، آنچنان پاداشی به ما خواهد داد که همه ی آنچه که ممکن بود در این تمتعات به دست بیاوریم، در مقابل آن، صفر و زیر صفر است؛ هیچ است. کار برای خدا اینجوری است. به نظر من این، اساس قضایای ماست.



شما در یک نظامی رکن اساسی واقع شدید - مجلس شورای اسلامی یک رکن اساسی است - که این نظام در وسط دنیای آشفته ی مادی سر برآورده و دارد ندای معنویت میدهد؛ مسیر حرکت دنیای مادی را تخطئه میکند. خب، طبیعی است که با دشمنیها مواجه میشود. اینکه بعضی هی اشکال میکنند - گوشه کنایه، صریح - که آقا دنیا را با خودتان مقابل نکنید، به نظر من حرفی از سرِ نیندیشیدن است. شما وقتی که داعیه ی حکومت معنوی و دینی دارید، وقتی میگوئید مردم سالاری دینی یا مردم سالاری اسلامی، این خودش اولِ دعواست. مشکل دنیا، مواجه شدن با دعوت دین است. دنیا که عرض میکنیم، مراد، همین دستگاه های اداره کننده ی دنیاست؛ اینها کسانی هستند که قوامشان، هویتشان بر اساس غارت انسانها، ضربه ی به انسانیت، ضربه ی به ارزشهای انسانی، برای تمتعات مادی است. فرعونهای تاریخ را شنیده اید، دیده اید. خب، فرعونهای تاریخ در مقابل ارزشهای انسانی قرار دارند؛ دنیا دست اینهاست. در مقابله ی با اینها، شما وقتی که یک دستگاه مدیریتی و حکومتی به وجود میآورید که داعیه ی آن عبارت است از گرایش به معنویت، دفاع از ارزشهای انسانی، دفاع از ارزشهای الهی - که روح و معنای ارزشهای انسانی هم همین است - طبیعی است که یک معارضه هائی دارد. خب، در راه این معارضه، باید به یک قدرتی متکی بود. این قدرت، قدرت سلاح مادی و بمب اتم و اینها نیست؛ این قدرت، یک قدرت معنوی است؛ اتکاء به خداست؛ این اساس قضیه است. من و شما - بنده بیشتر از شما - محتاجیم به این که نیتمان را، دلمان را، هدفمان را بیش از پیش خدائی کنیم. اگر این شد، مشکلات حل خواهد شد؛ اگر این شد، ما پیش خواهیم رفت؛ اگر این شد، دشمن از غلبه ی بر ما ناامید خواهد شد. محدودیتهای دشمن زیاد است؛ اینها بحثهای طولانیِ مفصلی دارد که جایش اینجا نیست، و شما هم بحمدالله همه از سطوح بالای فکر و اندیشه و سواد و علم برخوردارید؛ میتوانید مسائل را کاملاً بدانید و تحلیل کنید. واقع قضیه این است؛ اگر انسان در این نظام الهی توانست رابطه ی خودش با خدا را مستحکم کند، به هر نسبتی که در این راه پیش برویم، بلاشک در مقابله ی با دشمن، موفقیتهامان زیاد خواهد شد؛ موانع برداشته خواهد شد؛ این را باید در نظر گرفت. البته در هر سِمتی، در هر کاری، در هر مأموریتی، یک اقتضائاتی وجود دارد؛ مجلس هم طبعاً اقتضائاتی دارد؛ در دولت که باشید، اقتضائات دیگری دارد؛ در دستگاه های گوناگون دیگر یا در خارج از دستگاه های حاکمیتی که باشید، اقتضائات دیگری وجود دارد. هدف باید این باشد: برای خدا کار کنیم. بسیاری از اشکالاتی که امروز به ما میگیرند - که خیلیاش هم بر ما وارد است - اگر چنانچه این نیت را، این جهتگیری را درست کردیم، این اشکالات به خودیخود برطرف خواهد شد.

در خصوص مجلس شورای اسلامی آنچه که من به عنوان جمع بندی میتوانم در دو جمله عرض بکنم، این است که مجلس بایستی هم زنده باشد، هم سالم باشد؛ این دو خصوصیت در مجلس لازم است.

زنده بودن مجلس به این است که نشاط و تحرک و حَیَویت از خود نشان بدهد. مجلس اگر راکد بود، خمود بود، خروجیِ درست و مناسبی در بخشهای مختلف نداشت، ناقص است. این نشانه ی حیات و دلیل حیات عبارت است از تحرک و نشاط. چگونه میشود این نشاط و تحرک را در بیرون عینیت بخشید؟ باید وظائف را درست انجام داد؛ قانون خوب. در ذیل این کلمه ی «قانون خوب»، ده تا، پانزده تا شاخص میشود معین کرد: به روز باشد، تکراری نباشد، معارض نداشته باشد، چه، چه، چه؛ اینها میشود قانون خوب. دوم: نظارت درست. دو وظیفه ی اصلی مجلس اینهاست دیگر؛ در درجه ی اول، قانونگذاری، و بلافاصله مسئله ی نظارت درست. نظارت درست را میشود ترجمه کرد. نظارتِ درست شاخصهائی دارد؛ این شاخصها را مشخص کنید. لازم نیست من این شاخصها را بگویم؛ خود شما میدانید؛ اینها جزو معارف روشن و واضح ماست. نظارتهائی که ناشی از نیتهای نادرست باشد، نظارتِ نادرست است. نظارتهای جانبدارانه و ضد جانبدارانه، هر دو، نظارتهای نادرست است. نظارتهائی که عمق یابی نمیکند، نادرست است. نظارتِ درست شاخصهائی دارد؛ اینها را باید مشخص کنید.

حضور مفید در محیط کار؛ این جزو علامت حَیَویت است. البته اینهائی که من عرض میکنم، توقعات از مجموعه ی مجلس است؛ منتها مجموعه ی مجلس، متکی به افراد است. شخص شما اگر چنانچه در وقت کار مجلس یا در صحن علنی مجلس یا در کمیسیون حضور نداشته باشید، درست است که شما میگوئید من یک دویست و نودم هستم، اما خود این تأثیر خواهد گذاشت؛ هم به قدر وزن شخصی شما، هم به عنوان تأثیر روی دیگران. یعنی شما که حضور پیدا نکردید، حضور پیدا نکردن در مجلس به همین اندازه آسان میشود؛ دیگری هم که تا حالا مقید بود حضور پیدا کند، او هم حضور پیدا نمیکند. این از جمله ی گرفتاریهای مجلس است؛ شما سعی کنید در مجلس نهم واقعاً این گرفتاری را برطرف کنید. پس حضور مفید در محیط کار، جزو علامت حَیَویت است.

حضور سیاسی در فضای کشور و جهان. مجلس یک صفحه ی نمایانی از انقلاب و از افکار عمومی مردم و از سیاستهای کلان کشور است. قضایائی در منطقه پیش می آید، قضایائی در دنیا پیش می آید؛ مجلس باید مواضعش را روشن بیان کند. البته خوشبختانه مجالس اخیر در این زمینه فعال بودند، خوب بودند. امروز میبینید در منطقه غوغاست. آنچه که در خبرها و تظاهرات بیرونیِ خبرگزاریها به راست یا دروغ منتشر میشود، یک جزء کوچکی از آن حادثه ای است که دارد در این منطقه اتفاق میافتد. این منطقه هم جزو مناطق عادی دنیا نیست؛ این منطقه، قلب دنیاست؛ منطقه ی مهم اتصال سه قاره با هم، منطقه ی مهم نفت، منطقه ی مهم سیاست استعماری غرب با وجود حکومت صهیونیستی. اینجا منطقه ی عجیبی است. قضایای این منطقه، قضایای دنیاست. اینجور نیست که بگوئیم حالا در فلان گوشه ی دنیا چهار تا کشور مثلاً مشکلی داشته باشند، شبیه آن باشد؛ نه، اینجا قلب دنیاست. خب، در اینجا قضایائی دارد اتفاق میافتد؛ موضع ما در مورد این قضایا چیست؟ اینها مسائل مهمی است. زنده بودن مجلس این است که در این قضایا حضور داشته باشید، حرف داشته باشید. این حرف، اثرگذار است. امروز موضع شما میتواند اثرگذاری کند در تک تک این کشورهائی که الان مورد نظر منند؛ همین کشورهای منطقه. اگر ما درست فکر کنیم، درست جملات و کلمات را انتخاب کنیم و در وقت مناسب و بهنگام اینها را ادا کنیم، این اصلاً اثر میگذارد روی این حرکتهائی که امروز از دو طرف در منطقه وجود دارد؛ چه از طرف دستگاه شیطان و مهاجم غربی، چه از طرف مردم که طرف حقند. بنابراین زنده بودن، اینهاست. یک مجلس زنده مجلسی است که بوقت، بهنگام و درست قانون میگذارد؛ نظارت میکند؛ در مسائل کشور، در مسائل منطقه حضور دارند و به کار پرداخته اند.

از این کمیسیونها نباید غفلت کرد؛ این کمیسیونها مهم است؛ اینها اتاقهای فکرند برای پخته کردن مسائل در صحن مجلس؛ بعد هم تصمیم گیری در صحن مجلس، یعنی تصمیم گیری برای سرنوشت کشور، نه فقط برای چهار سال. گاهی شما یک قانونی میگذارید، این قانون بیست سال در کشور اثرگذار است؛ یک خطی را معین میکند.

در کنار زنده بودن مجلس، مسئله ی سالم بودن هم مهم است؛ باید هم زنده باشد، هم سالم. سالم بودن هم از جهات مختلف است؛ سلامت سیاسی، سلامت اخلاقی، سلامت مالی؛ اینها مسائلی است که به یک یک دوستان عزیزمان، نمایندگان محترم ارتباط پیدا میکند. اگر چنانچه در مجلس گرایشی پیدا شود - البته اینجور گرایشها قاعدتاً گرایشهای کوچک خواهد بود؛ گرایشهای عمومی و کلی نخواهد بود - که با بعضی از اصول انقلاب منافات داشته باشد، این عدم سلامت است. یا اگر چنانچه دغدغه ی وظیفه در مجلس گم شد، این عدم سلامت است. اگر چنانچه در مورد مسائل مالی بیمبالاتی حاکم شد - پول گرفتن، پول دادن، مرتبط شدن، واسطه شدن؛ از این حرفهائی که خیلی جاها هست - این عدم سلامت است؛ این چیز مهمی است. خرج تراشیهای بیخود برای مجلس، عدم سلامت است. دیروز ما با جناب آقای لاریجانی در این زمینه مفصل صحبت کردیم. واقعاً باید یکی از کارهائی که مجلس میکند، این باشد: الگو بشوید برای دستگاه های مختلف دیگر در کم کردن هزینه ها؛ هزینه های سفرهای احیاناً بیمورد، هزینه های گوناگون شخصی نمایندگان؛ که البته بخش مهمی از این کار، مربوط به هیئت رئیسه ی محترم مجلس است، که باید مراقبت کنند؛ و همچنین یکایک نمایندگان. البته من میدانم - هم اطلاع کلی دارم، هم اطلاع خاص دارم - که واقعاً در بین نمایندگان، کسانی که احتیاط میکنند و مراقبت میکنند، کم نیستند. افرادی هستند که واقعاً انسان در قلبش آنها را تحسین میکند و خوشحال میشود و خدا را شکر میکند که یک چنین افرادی در مجلس حضور دارند. بالاخره این قضیه مهم است.

من در یکی دو سال قبل از این، در همین دیدار نمایندگان محترم، راجع به خودْنظارتی مجلس مطالبی گفتم؛ که خب، قانونی هم تصویب شد. ببینید، همین آیه ای که اینجا تلاوت کردند: «و اتّقوا فتنة لا تصیبنّ الّذین ظلموا منکم خاصّة» ، (2) خیلی مهم است. ممکن است در یک ساختمان، آن کسی که بنزین میریزد و بیاحتیاطی میکند و کبریت میکشد، یک نفر باشد؛ اما کسی که میسوزد، فقط آن یک نفر نیست. ممکن است یک نفر کشتی را سوراخ کند؛ اما کسی که غرق میشود، فقط آن یک نفر نیست. قرآن میگوید از یک چنین فتنه ای پرهیز کنید؛ که وقتی آمد، فقط دامن آن کسی را که موجب فتنه است، دامن آن کسی را که ظالم است، نمیگیرد؛ دامن بیگناه ها را هم میگیرد؛ دامن کسانی را هم که در ایجاد این فتنه تأثیر نداشته اند، میگیرد. «و اتّقوا»؛ از یک چنین فتنه ای پرهیز کنید، مراقب باشید. لازمه ی این کار چیست؟ لازمه اش خودْنظارتی است؛ یعنی بر یکدیگر نظارت کنیم؛ «و تواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر»؛ (3) دائم تواصی کنیم. اینها نشانه های سلامت است.

یکی از چیزهائی که در مجلس واقعاً نشانه ی سلامت است، پرهیز از تعرض به آبروی این و آن است. خب، یک منبری در اختیار شماست؛ این منبر، منبر عمومی است. شما وقتی حرف میزنید، پشت یک بلندگوی ملی دارید حرف میزنید؛ به گوش همه میرسد. اگر در این فرمایشاتی که شما در مجلس میفرمائید، مطلبی باشد که تعرض به آبروی کسی باشد، متهم کردن یک کسی باشد - ولو به نظر شما گناهکار است، لیکن گناهش ثابت نشده - یا تعرض به یک امری باشد که ولو اصلاً واقع هم باشد، وظیفه ی من و شما نیست به آن بپردازیم؛ مثلاً مسائل خصوصی افراد. چرا باید در مجلس، در پشت بلندگوی مجلس، اسمی از این چیزها آورده شود؟ از اینها باید بشدت پرهیز کرد. اگر از اینها پرهیز شد، نشانه ی سلامت است.

من قبلاً به برخی از نمایندگان محترم این نکته را عرض کرده ام، حالا هم چون همه ی شما تشریف دارید، به شما هم میگویم: مجلس جای گفتگوی حکیمانه و خردمندانه است. شما یک حرفی میزنید، استدلالی دارید، استدلالتان را ذکر میکنید؛ بعد نفر بعدی می آید، میگوید به این دلیل، حرف ایشان غلط است، استدلالشان غلط است؛ بالاخره مجموعه هم یا به این رأی میدهد یا به آن رأی میدهد؛ این درست. اگر چنانچه وقتی شما دارید حرف میزنید، دیگری مثلاً شروع کند به دست زدن یا هیاهو کردن، برای اینکه صدای شما به گوش آن مستمع نرسد، این کار، کار حکیمانه است؟ کار خردمندانه است؟ این عادت باید در مجلس ریشه کن شود که وقتی یک نماینده ای دارد حرف میزند، یا یک وزیری، یک مسئول دولتی ای دارد حرف میزند، از یک گوشه ی مجلس چهار نفر شروع کنند یک صدائی در آوردن! این خیلی چیز بدی است. متأسفانه در مجلس هشتم این بود؛ من نمیدانم حالا در مجلس هفتم هم بود یا نه. من اوّلی که با این قضیه برخورد کردم، حیرت کردم: مگر چنین چیزی ممکن است؟ دیدیم بله، هم ممکن است، هم واقع است! در مجلس اتفاق افتاده. مجلس جای این حرفها نیست. بله، در اجتماعات عمومی، مردم عامی ممکن است از این کارها بکنند؛ یکی می آید حرف میزند، دیگری صدائی در میآورد. در تاریخ، همیشه هم از این کارها بوده. در قرآن هست که: «و هم ینهون عنه و ینئون عنه» ؛ (4) وقتی پیغمبر حرف میزد، یک عده ای نمیگذاشتند صدا به گوش دیگران برسد؛ هیاهو میکردند. اما این باب جمهوری اسلامی نیست؛ آن هم در مجلس شورای اسلامی. مجلس شورای اسلامی جای حرف است. طرف کاملاً حرفش را بزند، تمام کند؛ بعد اگر حرفش غلط است، غیرمنطقی است، جنابعالی وارد شوید، استدلال کنید، بگوئید نخیر، این حرف آقا هیچ منطقی ندارد، هیچ مبنائی ندارد؛ ردش کنید. این کار اشکال ندارد.

بنده به استقلال مجلس خیلی اهمیت میدهم و معتقدم واقعاً مجلسِ مستقل یکی از نعم بزرگ است. بعضی تصور میکنند، بعضی هم این را هی توی رسانه ها مطرح میکنند؛ خیال میکنند مظهر استقلال از دولت، پریدن به دولت است. اینجوری نیست. بحث این دولت و آن دولت نیست؛ در همه ی دوره ها، توی این چند سال - میدانید دولتهای مختلفی بودند - بنده همیشه همین را تذکر دادم. استقلال از دولت معنایش این نیست که آدم باید دائم با دلیل و بی دلیل، هی بپرد به دولت؛ به این کارش، به آن کارش؛ کارهائی که اصلاً لزومی ندارد انسان اعتراض کند. خب، یک قانونی بگذارید برخلاف آن جهتی که او دارد حرکت میکند. به هر حال اینها چیزهای لازمی است.

به نظر من امروز از جمله ی مسائل مهمی که ما در کشور به آن نیاز داریم، اتحاد است. اتحاد به معنای همسان بودن فکرها نیست. خب، الحمدلله شماها همه در سطوح بالای فکری و علمی هستید؛ اینها برای شما، گفتن ندارد. ما احتیاج داریم به این که به ما تذکر داده شود تا عمل کنیم؛ والّا خیلی از چیزها را میدانیم. امروز باید اتحاد وجود داشته باشد. دوئیت و اختلاف و تفرقه، مظهر ضعف و انحطاط و انهزام یک ملت است؛ باید نگذارید این اتفاق بیفتد. اختلاف نظر هم وجود دارد، ابائی هم از گفتن اختلاف نظر نیست؛ بله، ما در این قضیه با هم اختلاف نظر داریم، اما دستمان توی دست هم است. مثلاً او میگوید این کار باید بشود، من میگویم باید نشود. بالاخره یک مرجعی وجود دارد؛ یا مرجع، قانون است؛ یا مرجع، دستگاه قضائی است؛ یا مرجع، شورای نگهبان است - یا هرچه - آن مرجع هم تعیین تکلیف خواهد کرد؛ اما با هم دست به یقه نمیشویم. این اتحاد باید وجود داشته باشد. باید در جهت مصالح عالیه ی کشور، بین دستگاه ها همدلی وجود داشته باشد؛ این باید بروز کند. البته همه هم همین را میگویند. یک وقتی یک نفری با عصبانیت داشت از یک چیزی دفاع میکرد، یک نفر به او گفت آقا حالا چرا عصبانی میشوی؟ با همان عصبانیت داد کشید: من عصبانی نیستم! حالا از اطراف - از دو طرف هم نمیشود گفت - بعضی دائم دم از اتحاد هم میزنند، اما در عین حال باز نشانه ها و نمونه های تفرق گاهی دیده میشود. من خواهش میکنم به این مسئله توجه کنید؛ هم در درون مجلس بین خود دوستان که در مجلس هستید، هم در بین مجلس و قوای دیگر - قوه ی مجریه و قوه ی قضائیه - این اتحاد و اتفاق را حفظ کنید و بدانید که این ملت، این کشور، این نظام، این جهتگیری، بشارت داده ی به توفیق و پیروزی است؛ این لطف خداست، سنتهای الهی این را اقتضاء میکند.

ملت، ملت خوبیاند؛ ملت مؤمنی اند؛ جوانهای ما جوانهای خوبی اند. ملت ما خوشبختانه همچنان یک ملت جوانی است؛ تفکر دینی و جهتگیری دینی و اسلامی هم بحمدالله محور اصلی حرکت کشور است. خب، نمایندگان مجلس، مسئولین کشور، دولتیها، قضائیها، از انسانهای معتقد به مبانی اسلام و انقلابند؛ این خیلی چیز مهمی است. مردم، معتقد؛ مسئولین، معتقد؛ ان شاءالله توفیق الهی شامل حال است و ما داریم پیش میرویم. در این دهه هم که دهه ی پیشرفت و عدالت است، به توفیق الهی، ان شاءالله، باذن الله، هم به پیشرفت محسوسی خواهیم رسید، هم در پایان این مدت ان شاءالله به یک رقم برجسته ی چشمگیری از عدالت دست خواهیم یافت.



والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته


send print print
نظر شما
"انتخاب" نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
پاسخ
نيما
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۱
۱۶
واقعا متاسف شدم از طرز رفتار اين مثلا نماينده
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۷ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۳
۱۵
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد.
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۱ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۱۴
۶
اونا نمیذاشتن آقای مطهری حرفش رو بگه
اون هم به قول شما کف گرگی زد

شما بودید
نازشون میکردید

از کاه کوه نسازید


البته بنده خودم هم مخالف سخنان آقای مطهری هستم

ولی در دشمنی هم با انصاف باشیم
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۳
۸
۱۶
این علی مطهری خانه ملت را با رینگ بوکس اشتباهی گرفته است !!
پاسخ
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۶ - ۲۵ دی ۱۳۹۳
۱۲
۱۱
با سلام دوست عزیزی که صحبتهای رهبر رو نوشتین خواهشا از فرمایشات رهبری فقط در مواقعیکه به سودتونه استفاده نکنید, اگه شما و اقای مطهری واقعا خود رو مقید به صحبتهای رهبر میدونید ایشون مستقیما به اقای مطهری در مورد حصر خانگی جواب دادن ودیگه اقای مطهری باید این داستانو تموم میکردن ولی ایشون چون دنبال شهرت و تیتر یک بودن هستن از این موضوع استفاده ابزاری میکنند
پاسخ
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۴۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
میشه بگید دقیقا و کجا و کی باید از سخنان رهبری استفاده کرد ؟
اینکه رهبری این حرف رو زدن کافی نیست ؟؟
شماها که خودتون رو فقط ولایت مدار می دونید چرا دیگه ؟؟؟
طلبه شیرازی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۲ - ۲۵ دی ۱۳۹۳
۱۰
۱۴
علی مطهری ابوذر زمان است.
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۳ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
زرشک !
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۳
۴
۹
عجیب است کل کامنتهایی که در این سایت گذاشته می شود سفارشی و هدف دار است بههتر است بروید در سایت تابناک ههم نظرات مربوط به برخورد نمایندگان با آقای مطهری و کامنتهای مردم را ببینید . اینجا فقط تعصب کور موج میزند. اگر راست می گویید که این کامنت ها واقعی است سخن و نوشته ی مرا نمایش دهید.
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۹ - ۲۶ دی ۱۳۹۳
۵
۱۲
ساندیس خورای عزیز
سهمیه همگی در ساندیس، کیک، بورسیه دکتری بدون آزمون، بلیط مجانی فیلم ده نمکی و غیره سر جاش هست.

لطفا عنان از کف ندهید و به نماینده مجلس حمله نکنید. به زودی قانون حمایت از معارضین به مردم و مخالفین انسانیت نیز تصویب می شود تا پس از قتل مردم در خیابان کسی حتی بازداشت هم نشوید.
پاسخ
منها
United States
۰۲:۱۰ - ۲۷ دی ۱۳۹۳
۲
۶
... رو باید با کف گرگی زد
پاسخ
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۷ - ۲۷ دی ۱۳۹۳
۴
۳
این آقازاده ....
پاسخ
ربیعی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۸ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
۳
۱
روزی این دوران علی خان تمام می شود ولی سال باید بااین... زندگی کند. به کجا چنین شتابان ؟؟؟؟؟
پاسخ
رضا
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
۴
۱
ولی امر مسلمین : کسانی که بصیرت ندارند ، همانند بیچارگانی که در در فتنه 88 گرفتار شدند ، در فضایی غبار آلود حرکت و عمل می کنند و به همین علت چه بسا به دشمن کمک می کنند و دوست را هدف حمله قرار میدهند
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۰۵ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
۳
۵
مطهری فرزند واقعی شهید مطهری است .چرا به اخلال گران دودو کشان بی قانون مجلس کسی اعتراض نمی کند .چرا تحمل نمی کنید
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
فرزند نا خلف است .
مسیحا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۱ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
۵
۲
آقای مطهری زمانی پدر شما حرف می زد تن دشمنان ما می لرزید اما شما حالا حرف می زنید و دشمنان ما برای شما سوت و کف می زنند.کجا هستید چرا خودتان را گم کرده ایدمسیر خانه ازاین سمت است این راه که می روید به بیراهه است.چرا به زبان دشمن تبدیل شدن
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳
مسیحا جان یه لحظه فک کن جانم ، شاید تو خودت دشمن این ملت باشی؟
ali
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۴۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
۲
۲
چقدر پر رویید شماها، اون ... را دور می کرد از خودش
پاسخ
مریم رضایی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
۴
۳
آقای مطهری بصیرت بصیرت
پاسخ
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
۲
۳
واقا که
علی مطهری ناامیدم کردی
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۱ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
۲
۲
بابا اصلاحات خوب است بشرطی که در راستای ساست های نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه باشه ...اما یک عده از نمد مالی فقط هنو هن کردنش را بلدند
پاسخ
طلبه شیرازی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
۵
۶
با این رویه ای که دوستان حزب اللهی( جبهه پایداری و امثالهم) دست گرفته اند، لابد اگر شهید مطهری الآن زنده بود، به عنوان مرجع بی بصیرت ..... به ایشان حمله می شد.
پاسخ
مردمی نژاد
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۶ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۳
۱
۱
کسانی که تا دیروز بر علیه دکتر احمدی نژاد بسیج شده بودند حالا تو مجلس ...
پاسخ
صادقی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۳
۲
۱
سخنان مطهری قبل از پیوستن به فتنه گران/ این جماعت اصطلاحی باب کرده اند به نا اصلاحات و مقصود حقیقی آنها از اصلاحات تغییر مسیر انقلاب است شک نیست که جامعه همیشه نیازمند اصلاح می باشد ولی مکانیزم اصلاح را اسلام درون خود دارد و اسلام شناسی جامع الشرایط یعنی ولی فقیه آن رااعمال می کند/ حالا چه شده مطهری صدو هشتاد درجه تغییر کرده
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۲ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳
شاید شما روشت 180 درجه تغییر کرده؟ و از ظلم ناراحت نمیشوی؟ او همان آدم قبل است/
سید سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۶ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
۲
۴
شما ها طاقت هفت دقیقه حرف منطقی ونقد ندارید.خیلی بی منطق هستید.تعصب الکی دارید .اگه مطهری بیاد از امسال شما وبزرگانتون تعریف کنه و به به و چه چه بگه اونموقع میشه آدم خوب.وای بر شما که اون دنیا چجور میخوای جواب خدارو بدید
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۸ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۳
کدام حرف منطقی ؟!! علی مطهری از سران فتنه و حرمت شکنان عاشورا حمایت میکنه و توهم داره که حرف حق میزنه !!!
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
۴
۱
خاک
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳
۰
۰
کاش موسوی نژاد نمیرفت پشت تریبون و وقت قانونی نماینده را نمی گرفت
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها