
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان و امیر حسین صادقی در تمرین امروز (سهشنبه) تیم ملی ایران در سیدنی استرالیا حضور نداشتند. پرهان خانلری پزشک تیم ملی در این زمینه اظهار داشت: کادر فنی من را مامور کرد تا درباره وضعتی این 3 بازیکن توضیحاتی ارائه دهم.
وی افزود: صادقی از ناحیه زیر زانو و شجاعی از مچ پا کوفتگی دارند و تیموریان نیز از ناحیه همسترینگ گرفتگی داشت که برای آنها تمرینات اختصاصی در هتل در نظر گرفتیم و دکتر شهاب در کنار آنها حضور دارد.
پزشک تیم ملی با مطلوب خواندن وضعیت این 3 بازیکن تصریح کرد: هر 3 بازیکن در شرایط خوبی هستند و مشکلی برای بازی کردن ندارند. هدف ما این است که از آسیبدیدگی جدی بازیکنان پیشگیری کنیم.
خانلری در مورد وضعیت هاشم بیکزاده عنوان کرد: استخوان یکی از دستان او دچار شکستگی شد و برای اینکه زمان بازگشتش به میادین کوتاه باشد و همچنین به جای جلوگیری از بیحرکت ماندن دستش، روز گذشته عمل جراحی صورت گرفت. بیکزاده تا 2 هفته دیگر به تمرینات بازمیگردد و 3 هفته دیگر میتواند در تمرینات گروهی شرکت کند. ماندن یا نماندن این بازیکن در استرالیا در اختیار مدیریت تیم است.
وی در خصوص آزمایش دوپینگ از بازیکنان تیم ملی گفت: آزمایش دوپینگ پس از هر بازی طبق روال همیشه صورت میگیرد.
به گزارش تسینم، مهدی محمد نبی نیز در رابطه با غیبت شجاعی، تیموریان و صادقی در تمرین تیم ملی گفت: غیبت این 3 بازیکن با دستور کیروش بوده است.