کد خبر: ۲۸۵۵۹۴
زمان انتشار: ۱۲:۰۴     ۲۲ دی ۱۳۹۳
روحانی چه چیزی را باید برای اصلاح‌طلبان جبران کند؟!
این نخستین باری است که مسئله «روحانی چه بگوید و چه نگوید» هم در کنار «روحانی چه بکند و چه نکند» از سوی چهره‌های منتسب به یک جریان سیاسی خاص مطرح شده است.

به گزارش پایگاه 598، رسول منتجب‌نیا، قائم‌مقام حزب اعتماد ملی اخیراً در بخشی از گفت‌وگوی خود با روزنامه آرمان با بیان اینکه جناح اصلاح‌طلب خودش را «فدایی دولت» قرار داده، تصریح کرده است: وقتی این همه حمایت از طرف اصلاح‌طلبان متوجه دکتر روحانی شده است چه اشکالی داشت که ایشان  به صراحت بیاید و حمایتش را در حد بالاتری اعمال کند.

او گفته است:

«خود ایشان حتی می‌توانند، بگویند که من اصلاح‌طلب و تشکیلاتی نبودم اما چون شما آمدید و مرا وارد میدان کردید و مقدمات پیروزی مرا فراهم کردید وظیفه دارم که شما را حمایت کنم و آن فضایی که در هشت سال گذشته بر شما تحمیل شده را تا حدی جبران می‌کنم»!

منتجب‌نیا می‌افزاید: اما ما احساس کردیم که دولت پرهیز دارد از اینکه متهم به این شود که از نیروهای اصلاح‌طلب استفاده می‌کند.

او همچنین گفته است: در مورد مسائل مهم داخلی نیز که حق با دولت است و مردم به این دولت رأی داده‌اند و حق مردم را باید ادا کرد نباید تحت تاثیر گروهی خاص قرار گرفت. اگر چنین اتفاقی بیفتد رفته‌رفته جناح‌ها و فعالان سیاسی و مردمی که فعالیت کرده‌اند نیز دلسرد می‌گردند لذا دولت نباید دچار توهم شود که مثلا اگر بگوید اینها کنار بروند ما مردم را داریم. مردم در همین قالب‌هاست که می‌گنجند.

 

*مشخص نیست واکنش رئیس جمهور محترم که از منش سیاسی مخصوص به خود برخوردار است نسبت به این صحبت‌های القاگرانه آقای منتجب‌نیا و سفارش او به روخوانی رئیس‌جمهور از روی صحبت‌هایش چیست؟!

این نخستین باری است که مسئله «روحانی چه بگوید و چه نگوید» هم در کنار «روحانی چه بکند و چه نکند» از سوی چهره‌های منتسب به یک جریان سیاسی خاص مطرح شده است.

همچنین در صحبت‌های آقای منتجب‌نیا چند نکته حائز اهمیت است.

اول آنکه یک جریان سیاسی خاص بر اساس گفته‌های اشاره شده، حمایت‌های بالاتری! از جانب رئیس‌جمهور را طلب می‌کند.

اینکه این حمایت‌های بالاتر! از جریان سیاسی که آقای منتجب‌نیا وابسته به آن است، چه معنایی می‌تواند داشته باشد، بحثی است که باید به اقتراح سیاسیون و رسانه‌ها گذاشته شود.

دوم آنکه بر اساس نظر آقای منتجب‌نیا، حمایت رئیس‌جمهور روحانی از جریان سیاسی خاص، یک «وظیفه»! است که باید انجام شود.

گزینه سوم نیز آن است که بر اساس اشاره‌های آقای منتجب‌نیا، رئیس‌جمهور روحانی گویا باید برخی چیزها را برای جریان اشاره شده «جبران»! کند.

این نکته نیز محل بحث است که چه چیزی از اصلاح‌طلبان بصورت مشخص، زائل شده که اکنون باید بعنوان یک وظیفه از جانب رئیس‌جمهور روحانی تلقی و البته جبران شود؟!

این تأکید بر جبران در حالی است که طی 8 سال گذشته (منظور، دوران صدارت دولت‌های نهم و دهم است) اتفاق خاصی برای جریان سیاسی اشاره شده رخ نداد مگر بواسطه نقشی که برخی افراد و گروه‌های منتسب به این جریان در فتنه سال 88 انجام دادند.

منبع: فارس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها