کد خبر: ۲۸۴۹۷۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۸     ۲۰ دی ۱۳۹۳
بهای نفت در بازارهای جهانی در آخرین روز معاملات هفته گذشته روند نزولی خود را از سر گرفت و به پایین ترین سطح از آوریل 2009 تاکنون رسید.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، رویترز اعلام کرد: بهای هفتمین روز کاهش را تجربه کرده‌ اگرچه قیمت‌ها در پی کاهش شدید شمارش تعداد دکل‌های نفتی در آمریکا قدری افزایش یافت.

پس از آن‌که شرکت خدمات نفتی باکر هیوز گزارش داد که بیشترین کاهش در تعداد دکلهای حفاری در آمریکا طی 24 سال گذشته رخ داده است، نفت برنت دریای شمال که تا کمتر از 49 دلار در هر بشکه نیز سقوط کرده بود آخرین روز معاملات هفته گذشته را بالای 50 دلار در هر بشکه به پایان رساند.

قیمت نفت پس از این که در دو روز نخست هفته گذشته یک کاهش 10 درصدی را تجربه کرد، در دو روز گذشته به ندرت تغییر کرده است.

در نخستین ساعات معاملات روز جمعه قیمت‌ها حدود 50 سنت کاهش یافت زیرا آمار مثبت اشتغال در آمریکا برای ماه دسامبر مانع کاهش بیشتر قیمت‌ها شد.

طارق ظاهر از اعضای موسسه مشاوران سرمایه‌گذاری تایچی در نیویورک گفت: به نظرم ما هنوز به ثبات در بازار نرسیده ایم. فکر می‌کنم پس از 7 هفته کاهش قیمت‌، دستکم برای مدتی شاهد یک روند معکوس خواهیم بود.

نفت برنت برای تحویل در ماه فوریه با 85 سنت افزایش به 50 دلار و 11 سنت رسید در حالیکه پیشتر تا 48 دلار و 90 سنت در هر بشکه سقوط کرد. همچنین نفت سبک آمریکا با 43 سنت افزایش به 48 دلار و 36 سنت در هر بشکه رسید. در حالیکه نفت آمریکا نیز پیشتر به 47 دلار و 16 سنت در هر بشکه رسیده بود.

نفت برنت در هفته گذشته 11 درصد و نفت سبک آمریکا هشت درصد کاهش قیمت داشته اند.

اختلاف قیمت نفت برنت و نفت آمریکا نیز به یک دلار و 70 سنت در هر بشکه رسیده است. این درحالی است که در ماه ژوئن و پیش از شروع کاهش 50 درصدی قیمت‌ها نفت برنت حدود 10 دلار بالاتر از نفت آمریکا معامله می‌شد.

موسسه باکر هیوز گزارش داد، تعداد دکل‌های حفاری نفت در آمریکا در هفته گذشته 61 مورد کاهش یافت که بیشترین تعداد در یک هفته از سال 1991 تاکنون است.

تعداد دکل‌ها در 10 هفته از 13 هفته گذشته کاهش یافته و از 1609 دکل در اواسط اکتبر به 1421 مورد در هفته اول ژانویه رسیده است.

شرکت تحلیل نفتی وودمکنزی در گزاشی در روز جمعه اعلام کرد که حتی اگر قیمت ها به 40 دلار در هر بشکه برسد کمتر از دو درصد تولید جهانی نفت در خطر زیان‌دهی است.

این موسسه افزود: شرکت‌های مجری نفتی ممکن است ترجیح دهند که حتی در صورت ضرردهی به تولید ادامه دهند تا اینکه آن را متوقف کنند. این امر به ویژه برای پروژه‌های بزرگی مانند شن‌های نفتی و میادین پیر در دریای شمال صدق می کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها