کد خبر: ۲۸۳۲۸۴
زمان انتشار: ۱۲:۳۹     ۱۴ دی ۱۳۹۳
در حاشیه اکران مستند «ضلع شرقی وال استریت» در روز دوم پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار٬ ویژه برنامه «سینماعمار» رادیو گفتگو با حضور مجید فضائلی، پژوهشگر این مستند به بررسی آن پرداخت.
به گزارش پایگاه 598 ، فضائلی در ابتدای این گفتگو پیرامون ایده اصلی این مستند گفت: «ایده اصلی فیلم برگرفته از تئوری یکی از اقتصاددانان برتر جهان به نام آقای توماس پیکتی است که در کتاب خود با عنوان «اقتصاد در قرن 21» که یکی از مهم ترین کتاب‌های اقثصادی جهان است، مطرح کرده است. او در کتاب خود می‌گوید سرمایه داری در ذات خودش نابرابری را به دنبال دارد و با همین تئوری چگونگی شکل گیری جنبش اشغال وال استریت را بیان می‌کند.»

وی ادامه داد: «ترجمه این کتاب به زبان فارسی نیز انجام شده است و تا یکی دو هفته آینده وارد بازار نشر می‌شود. ایده اصلی ما در این مستند این بود که با طرح این نظریه، بررسی کنیم آیا این ایده درباره ایران نیز قابل تعمیم است یا خیر؟ به نوعی آیا جنبش وال استریت و یا مشابه آن در ایران نیز قابل ایجاد است؟»

پژوهشگر مستند «ضلع شرقی وال استریت» در پاسخ به این سوال که «آیا به جوابی هم در این زمینه رسیدید؟» عنوان کرد: «جواب سوال ما را آقای دکتر مشایخی بیان می‌کنند. آقای مشایخی که ریاست دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف را بر عهده دارند در مراسم رونمایی از مستند «فاکتور صوری» اثر دیگر سفیرفیلم، بیان کردند که فرآیندی که در ایران طی شده در صورت استمرار بعید نیست به جنبش‌هایی نظیر وال استریت منجر شود.»

«ضلع شرقی وال استریت» به کارگردانی سیدمهدی کرباسی و تهیه شده در مرکز سفیرفیلم، با ریشه یابی از علت وقوع جنبش وال استریت در آمریکا، به امکان سنجی تحقق آن در شرایط اقتصادی ایران می پردازد.

ویژه برنامه «سینماعمار» رادیو گفتگو، به مناسبت برگزاری پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار هرشب بطور زنده از ساعت 20 الی 21 بر روی موج FM ردیف۱۰۳.۵ پخش می گردد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها