به گزارش پایگاه 598 به نقل از شبکه خبر: آزاده آذر پیرا با توجه به مستعد بودن بدن در ماههای سرد سال
برای سرماخوردگی و ابتلا به عفونتها، گفت: محتوای بالای آنتیاکسیدانها
در سیر آن را به یک تقویتکننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است که این تاثیر
فقط با خوردن روزانه 2 تا 3 حبه سیر ایجاد خواهد شد.
وی افزود:
افرادی که به علت بوی «سیر» تمایلی به مصرف آن ندارند میتوانند سیر را به
صورت پودر، چای جوشانده سیر و مخلوط سیر و عسل یا سیر و زنجبیل برای بهتر
کردن مزه آن استفاده کنند.
آذرپیرا، یکی از درمانهای خانگی تبخال
را چکاندن آب سیر روی تبخال بیان کرد و افزود: این تأثیربه دلیل ترکیبات ضد
التهابی است که به میزان بالا در سیر وجود دارد و باعث کاهش درد و ورم
میشود.
این کارشناس مواد غذایی یادآورشد: بسیاری از مطالعات نیز
نشان میدهد که مکمل یاری سیر نقش موثری در تسریع بهبود زخمها بعد از
جراحیها داشته است.
آذر پیرا افزود:سیر یک غذای عالی برای تقویت
سیستم ایمنی است که در مقابله با سرماخوردگی، آبریزش بینی، سرفه و عطسه
تاثیر بسزایی دارد.
وی یکی از روشهای سنتی درمان سرماخوردگی را
مصرف سیر مخلوط شده با عسل در روزهای اول بیماری عنوان کرد و گفت: استفاده
از این ترکیب قابل قبولتر از آمپول و تزریقات در دوران سرماخوردگی است.