به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس ؛ علی حسینی گفت: به هنگام خرید گروه گوشت، حبوبات و تخممرغ باید نکاتی
رعایت شود به عنوان مثال قسمتهایی از گوشت که دارای استخوان هستند مانند
قلوهگاه و گردن دارای چربی زیادی است بنابراین مصرف آن باید محدود شود.
وی ادامه داد: چربیهایی که در گوشت دیده میشود بهتر است قبل از مصرف جدا
شوند، از خرید گوشتهای چرخ شده و پرچرب خودداری کرده و ترجیحاً گوشت چرخ
در منزل تهیه شود تا مطمئن شویم چربی اضافه ندارد.
حسینی گفت: بجای خرید انواع گوشت قرمز بهتر از ماهی، مرغ و از خانواده
پرندگان خریداری شود و مرغهای بستهبندی بهداشتی و بدون پوست بیشتر توصیه
میشوند.
این متخصص طب سنتی گفت: سعی شود
گوشتهایی خریداری شود که چربیهای قابل مشاهده آن کم باشد چرا که گوشتها
معمولاً مقدار زیادی چربی غیرقابل مشاهده دارند.
وی افزود: از خرید انواع همبرگرهای آماده باید خودداری کرده و خرید سوسیس و کالباس بسیار محدود شود.
حسینی ادامه داد: خرید مغز، زبان و کلهپاچه به دلیل داشتن چربیهای زیاد
بهتر است محدود شود و در مقابل مصرف حبوبات در اولویت خرید قرار گیرد.