کد خبر: ۲۸۲۴۶۲
زمان انتشار: ۰۹:۴۴     ۱۱ دی ۱۳۹۳
اگر مبتلا به دیابت هستید، برای کنترل بهتر قند خون خود نان بیات سبوس مصرف کنید.
به گزارش پایگاه 598 ، دکتر میترا زراتی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بهترین نان برای افرادی دیابتی نان سبوس دار است، چرا که سبوس باعث افزایش زمان تخلیه معده شده و کمتر قند خون دچار نوسانات می‌شود.

وی در خصوص توصیه به مصرف نان بیات یا کهنه به افراد دیابتی تاکید کرد: هر چه از زمان پخت نان بگذرد، نشاسته‌های آن مقاوم به هضم می‌شوند، بنابراین سریع از معده خارج می‌شوند و قند خون به طور یکباره دچار افزایش نمی‌شود و بهتر قند خون کنترل می‌شود.




نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها