کد خبر: ۲۸۲۲۱
زمان انتشار: ۱۴:۰۵     ۰۵ آذر ۱۳۹۰

بولتن نیوز: یک نماینده مجلس گفت: یکی از معجزه های مجلس هشتم این است که به رغم آنکه در جلسه روز سه شنبه به نشانه اعتراض کارت خروج زدیم، اما نمایشگرهای موجود در صحن مجلس، تعداد نمایندگان حاضر را کم نکرد.



به گزارش خبرنگار بولتن نیوز، در جلسه صبح روز سه شنبه مجلس 2 طرح 2 فوریتی که یکی بر حذف تبصره 3 ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری و دیگری بر لغو مصوبه دوشنبه گذشته مجلس یعنی طرح استفساریه تبصره 3 مواد 71 و 117 قانون مدیریت خدمات کشوری که بر افزایش حقوق مقامات سیاسی یا حقوق مادام العمر این مقامات تاکید دارد، در دستور کار بود.

طرح 2 فوریتی حذف تبصره 3 ماده 71 را رسایی، کوچک‌زاده، آقاتهرانی، سروری، کوثری، هدایتخواه، زارعی، ‌دهقانی نماینده طرقبه، قره‌خانی، قاضی‌زاده، حسینیان، شهرزاد، کریمی قدوسی، سلیمی، بزرگواری، طاهری، آشتیانی و محبی‌نیا امضا كردند.

اما ابوترابی‌فرد، امیدوار رضایی، فرهنگی، محبی‌نیا، نجابت، مصباحی‌مقدم، آشتیانی، ذوالانوار، توکلی، ناصری، فولادگر، قادری، نادران، غفوری‌فرد، اسدالهی، بروغنی، عبدالهی، فروغی، کریمی، قدوسی، حیدرپور، قاضی‌پور، دهقانی نقده، غضنفرآبادی، محمدعلی رضایی، یوسفیان ملا، حسینیان، مفتح، باهنر، جهانگیرزاده و سیدکاظم موسوی طرح لغو استفساریه تبصره 3 مواد 71 و 117 قانون مذکور را امضا کردند.

 باهنر نایب رئیس و رئیس وقت جلسه مجلس، در ابتدای جلسه اعلام کرد طراحان طرح اولیه که خواستار حذف تبصره 3 ماده 71 بودند، توافق کردند تا طرح دوم که بر لغو مصوبه اخیر مجلس تاکید دارد، بررسی شود.

رسایی که از طراحان طرح حذف تبصره 3 بود، به جایگاه هیئت رئیسه رفت و خواستار مطرح شدن طرح حذف تبصره سه شد.

اما هیئت رئیسه مجلس طرح دوم را در دستور کار قرار داد و ابوترابی فرد نماینده قزوین به عنوان یکی ازطراحان به دفاع از دو فوریت طرح پرداخت.




در این حین برخی از نمایندگان از جمله رسایی، حسینیان، آقاتهرانی، کوچک زاده، بزرگواری، ابطحی و کوثری تصمیم گرفتند تا برای آبستراکسیون و به رسمیت انداختن مجلس ، جلسه را ترک کنند و تا دم « درب» خروجی صحن رفتند.

در همین رابطه یکی از نمایندگان به خبرنگار بولنن گفت: ما صبح سه شنبه وقتی تا دم درب خروجی رفتیم، هر چه کارت خروج می زدیم، از تعداد نمایندگان حاضر در صحن مجلس کاسته نمی شد و پی بردیم که این از معجزه های این مجلس است که اگر نماینده ای به نشانه اعتراض بخواهد صحن را ترک کند، نمایشگر موجود در مجلس، خروج وی را نشان نخواهد داد.

وی افزود: اگر این نمایشگرها خروج ما را ثبت می کردند، جلسه مجلس از رسمیت می افتاد.

اما محمدرضا باهنر خطاب به آنها گفت عده ای از طراحان اولیه امضایشان را پس گرفتند اینکه جلسه را از رسمیت بیندازید درست نیست.



وی گفت: از 18 نفر 4 نفر امضای خود را پس گرفته اند  و چهارده نفر شده اید. اگر شما یک نفر را قانع کنید که طرح را مجددا امضا کند ابتدا طرح شما بررسی می شود.

برای ارائه طرح دو فوریتی در مجلس به 15 امضا نیاز است و با امضا کردن 2 نماینده دیگر این طرح در ابتدا در صحن مطرح شد.

این اتفاق ها نشان می دهد که خواست و اراده خداوند متعال و حوادث طبیعت گاهی چنان موثر است که عملا مصلحت کشور را در نظر دارد و مدافع منافع ملی و نظام اسلامی است و مصلحت انقلاب و اسلام ونظام و کشور را در نظر دارد و بعدها نمایندگان مجلس و مردم در می یابند که سرنوشت و تقدیر برای آنها به گونه ای رقم خورده که تصمیمی درست را مورد توجه قرار می دهند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در سه دهه گذشته با چنین اتفاق هایی بارها مواجه شده اند و نتیجه آن به نفع مردم و مسوولان نظام بوده است و مدتی بعد مشخص شده که این اتفاق ها در نهایت منافع ملی و مصلحت کشور را به همراه داشته است و رضای خداوند و دعای خیر مردم را به همراه داشته است. بارها از زبان مسوولان شنیده ایم که می گویند خدا این کشور را نگه داشته و در پناه خود حفظ کرده است و تقدیر را به گونه ای رقم زده که مصالح مردم و نظام و دولت و مجلس را به همراه داشته باشد....
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها