کد خبر: ۲۸۲۰۸
زمان انتشار: ۱۲:۵۷     ۰۵ آذر ۱۳۹۰

دفتر تحكيم وحدت با انتشار رنج نامه اي درباره عملكرد مجلس هشتم نوشت: هر چند در فتنه 88 ، مردم و دانشجویان فهمیدند چپ و راست مصطلح نقابهایشان متفاوت است اما انگیزه هایشان یکی است همان قدرت و ثروت، همانها که به اسم سیاست و سیاستمداری سکوت کردند تا مبادا جایگاهشان بعد از براندازی نظام به تزلزل بیفتد همانها که بعد از دیدن تثبیت نظام، یادشان امد انقلاب اسلامی یعنی چه؟

به گزارش خبرنامه دانشجويان ايران، متن رنج نامه اعضاي شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت به شرح ذيل است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم مجلس از زمان مدرس روح واقعی یافت و همو نشان داد نماینده ی مردم بودن یعنی چه؟ زمانی که بر هیچ ظلمی ساکت نمی نشست، و بر هر انچه که به ضرر اسلام و مردم تمام می شد ایستادگی می کرد.
 
البته بعد از انقلاب نیز کرسی های مجلس شورای اسلامی جایگاه شهدای مختلف و اسطوره های حقیقی در این دنیای ماده زده بود.انهایی که با خونشان بر عقایدشان امضا زدند و پاسداشت اعتماد مردم بودند. اما وقتی دوره ها ی اخیر را بررسی می کنیم از خودمان می پرسیم چند کرسی مجلس شورای اسلامی را شهدای زنده اشغال کردند؟
 
شهید به معنای فردی که منافع فردی و گروهی خویش را برای اسلام به پای حق ذبح کرده باشد و اعتماد مردم را که در اراء انها تجلی می یابد سرمایه و امانت برای خود بداند. راستی گفتمان سیاسی حاکم بر نمایندگان مجلس چیست؟
 
احقاق حقوق مردم یا اثبات منافع شخصی یا گروهی؟
 
در دوره یی که اکثریت کرسی های مجلس را گروهی منصوب به اصلاحات پر کرده بودند، مصوبه ای برای اضافه شدن بیش از اندازه ی حقوق نمایندگان به تصویب رسید، گروهی که به نقل از تئوریستنهایشان مبنای افکارشان در تئوری و سیاست های غرب است، هر چند که ان زمان هم جای اعتراض داشت اما از چنین گفتمانی جز رفتن به سمت ثروت و قدرت انتظاری نمی رود.
 
دو دوره ی اخیر را گروهی اکثریت کرسی های ان را دارند که مدعی حفظ ارزشهای انقلاب هستند و بر همین اساس خود را اصولگرا می نامند. اما گویا انها نیز با ادبیات و گفتمان انقلاب باطنا به دنبال همان قدرت و ثروت تئورییزه شده در غرب می گردند و از انجا که مردم دلبسته ی شعارهای انقلاب هستند قدرت صراحت لحن ندارند، و نان ایشان می خوردند و سنگ خود به سینه می زنند.
 
انها با تزلزلها و بی تدبیریهای مکرر خویش (از جمله:موافقت با وقف اموال دانشگاه آزاد،طرح نظارت بر نمایندگان، پس گرفتن امضاء برای طرح سئوال ازرئیس جمهور، استیضاح از وزیر اقتصاد و نحوه دفاع بعضی از نمایندگان از ایشان، استفساریه اخیر و ..)
 
تنها باعث تضعیف مجلس شورای اسلامی و زیر سئوال رفتن مکرر این نهاد مقدس شدند همانجا که بیشترین تجلی حضور مردم و تاثیرگذارترین بر این نظام است.
 
و عجبا که به جای اهتمام به بالا رفتن اعتماد مردم و حضور حداکثری ایشان در انتخابات، با ناکارامدیهای مختلف خویش بر بی اعتمادی مردم دامن می زنند انجا که انتظار می رود با نظارتهای مختلف نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر دستگاههای مهم و مفسده خیز جلوی تضییع حقوق مردم و بیت المال را بگیرند و سرمایه اعتماد مردم را بیشتر کنند.
 
به مرور این شبهه بیشترمی شود که جریانی برای حذف رقیب حاضراست حضور حداکثری مردم را قربانی اهداف و منافع گروهی خویش نماید.
 
هر چند در فتنه 88 ، مردم و دانشجویان فهمیدند چپ و راست مصطلح نقابهایشان متفاوت است اما انگیزه هایشان یکی است همان قدرت و ثروت، همانها که به اسم سیاست و سیاستمداری سکوت کردند تا مبادا جایگاهشان بعد از براندازی نظام به تزلزل بیفتد همانها که بعد از دیدن تثبیت نظام، یادشان امد انقلاب اسلامی یعنی چه؟
 
همانها که مردم را پیش مرگان خود می خواهند، همانها که خود را فرعونهایی کرده اند و هنوز نمی دانند هر انچه که دارند ماحصل اسلام و انقلاب اسلامی است، و افرادی (منصوب به انحرافی) که بعدها چهره ی خود را بیشتر اشکار کردند، برای حفظ منافعشان هیزمهایی برای شعله ورتر شدن اتش فتنه تهیه می کردند و البته که همچنان از هر فضایی برای فتنه انگیزی بهره می برند.
 
مردم و دانشجویان مدتهاست که امیدی به این دو گروه ندارند و خسته اند از بازیهایی که با شعارها و تعلقات و حتی ادبیات انها انجام میدهند کدام یک از این دو گروه و جریانهای سیاسی حاکم که از پاکی اعتقادات مردم سوءاستفاده می کنند، می تواند به این سئوال پاسخ دهد: مستضعف کیست؟؟؟
 
و وعده ی راستین خداوند صادق در قران مبنی بر پیشوایی انها چه معنی میدهد؟ کاش قران را همان که دشمنان بر تاثیرگذاریش ایمان دارند و به طرق مختلف نابودیش را می خواهند ایمان بیاوریم.
 
و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین/5 قصص
 
اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها