به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: نیلوفر حیدری میان وعدهها را از ارزش بسیاری در زمان مطالعه به جهت
افزایش قدرت یادگیری برخوردار دانست و اظهار کرد: این میان وعدهها باید به
گونهای باشد که علاوه بر تامین انرژی بتواند پروتئین، کلسیم، آهن و
ویتامینهای مورد نیاز بدن را تامین کند.
حیدری ساندویچهای خانگی
مانند ساندویچ پنیر و گردو یا ساندویچ تخم مرغ را بهترین میان وعده برای
دانشآموزان دانست و اظهار کرد: همچنین ساندویچ ارده و کره و مربا نیز برای
بچههای کم وزن میتواند مفید باشد.
این کارشناس تغذیه مصرف انواع
خشکبار مانند انجیر خشک و کشمش، انواع برگهها مانند برگه آلو و زردآلود و
نیز مصرف انواع مغزها مانند پسته، بادام و گردو را نیز برای میان وعده
مناسب دانست.
وی افزود: مغزها و به ویژه پسته نقش موثری در افزایش بهرههوشی داشته و منبع غنی آهن به شمار میروند.
حیدری
همچنین مصرف شیر به همراه خرما و کیک را توصیه کرد و افزود: این مواد
علاوه بر تامین انرژی، کلسیم و پروتئین مورد نیاز بدن را تامین میکنند.
این کارشناس تغذیه مصرف انواع میوه مانند سیب و نیز انواع مرکبات مانند پرتقال را برای میان وعده مناسب دانست.
حیدری
مصرف نوشیدنی مناسب را به هنگام مطالعه بویژه شب امتحان بسیار حائز اهمیت
دانست و توصیه کرد: دانشآموزان به جای نوشیدن قهوه که کافئین بسیار دارد،
بهتر است از آبمیوه خانگی، شیر و چای سبز استفاده کنند.
این کارشناس
تغذیه همچنین توصیه کرد: دانش آموزان در روزهای امتحان از خوردن وعدههای
نهار و شام سنگین خودداری کرده و پنج یا شش وعده غذای سبک را در طول روز
داشته باشند.
حیدری صبحانه را مهمترین وعده غذایی بویژه برای
دانشآموزان دانست و اظهار کرد: در طول شب قند بدن به شدت افت کرده و ضروری
است تا در ابتدای صبح وعده غذایی سرشار از انرژی، پروتئین و کلسیم و فیبر
مصرف شود تا بتوان بدن را برای داشتن یک روز کاری آماده کرد.
وی به
اهمیت مصرف وعده صبحانه در کودکان اشاره و تصریح کرد: دانش آموزان مقاطع
ابتدایی به جهت کمبود ذخایر گلیکوژن موجود در کبد باید حتما صبحانه را صرف
کنند و عدم مصرف صبحانه میتواند به سلامت آنها آسیب بزند.
این
کارشناس تغذیه در پایان مصرف ماهی و انواغ مغزها، گوشت و تخم مرغ و نیز
انواع میوه و سبزیجات را بصورت متعادل در افزایش کارایی مغز موثر دانست.