کد خبر: ۲۸۱۴۵۱
زمان انتشار: ۱۴:۳۰     ۰۸ دی ۱۳۹۳

به گزارش پایگاه 598 ، «دفاع از میراث 9 دی»عنوان یادداشت روز روزنامه جوان به قلم محمد اسکندری است که در آن می خوانید؛نوشتن درباره حماسه 9 دی سال 88 به هیچ وجه کار ساده ای نیست. رویدادی سیاسی در تاریخ انقلاب اسلامی که همچون نقطه عطفی روند تحولات ایران و حتی منطقه و جهان را به نفع جریان مستضعف تغییر داد و چشم امید دنیای استکبار را برای براندازی نیمه سخت نظام مردم سالاری دینی کور کرد.

به طور کلی می توان چندین مولفه را به عنوان شاکله های اساسی حماسه 9 دی سال 88 برشمرد که اصلی ترین آنها غیرت دینی، بصیرت، زمان شناسی و حضور مستقیم مردم در عرصه سیاسی است.

اگر نگاهی به روند شکل گیری اتفاقات سال 88 به ویژه محرم آن سال داشته باشیم درک می کنیم که خشم و اعتراض مردمی نسبت به اقدامات فتنه گران زمانی به اوج خویش رسید که اذناب فتنه عملا شمشیر خود علیه ارزش های دینی را از نیام کشیدند و همین عامل باعث شد تا سیل عظیم مردم خس و خاشاک جریان فتنه را در بر گرفته و منکوب سازد.

از سوی دیگر بصیرت مردمی در این رویداد کاملاً موج می زد. در حالی که در فضای غبار آلود فتنه تشخیص حتی برای برخی از به اصطلاح خواص سیاسی جامعه سخت شده بود مردم با بصیرتی عمیق پشت سر ولی فقیه خویش به حرکت در آمده و یک فرایند براندازی نرم را که از سوی دشمنان خارجی و داخلی کشور طراحی و پیاده سازی شده بود، ناکام گذاشتند.

زمان شناسی نیز عنصر دیگری است که حماسه 9 دی را تبدیل به یک رویداد تاریخ ساز در کتاب انقلاب اسلامی ایران نموده است. به اذعان بسیاری از تحلیل گران و صاحب نظران اگر حماسه 9 دی در تاریخ مشخص خودش روی نمی داد مطمئنا تاثیر شگرف خود را دارا نمی بود. این حماسه نه دیر و نه زود روی داد. از یک سو باعث شد تا فتنه گران فرصت نشان دادن ماهیت پلید خویش را داشته باشند و از سوی دیگر به طور کامل جریان فتنه را سد کرد. با این حال و اکنون پس از گذشت چند سال از ثبت حماسه 9 دی به نظر می رسد که برای حراست و صیانت از این حماسه ملی باید چندین نکته مهم را مد نظر داشته باشیم.

ابتدا باید مراقب بود که این حماسه مردمی و ملی به نام هیچ جریان و گروهی ثبت و ضبط نشود. 9 دی از میان تمام اقشار و سلایق مردم جوشید و از آن همه مردم نیز بوده و خواهد بود و هیچ گروهی نمی تواند این حماسه را مصادره به مطلوب کند. از سوی دیگر باید به این مسئله توجه کرد که 9 دی دعوای میان طرفداران احزاب یا گروه های سیاسی نبوده است بلکه متن و حاشیه این تحول سیاسی بزرگ در دفاع از آرمان های بلند انقلاب اسلامی، امام و رهبری رقم خورده است.

مع الاسف این روزها برخی سعی دارند فتنه 88 را به نوعی به دعوای دو جریان سیاسی در کشور تقلیل دهند و پس از آن راه را برای بازگشت بدون هزینه فتنه گران هموار سازند. در حالی که حافظه تاریخی ملت ایران جنایت های جریان فتنه را به هیچ وجه فراموش نکرده و نمی کند.

فتنه 88 یک پروژه کامل براندازی نرم بود که با هدایت دشمنان خارجی و بازیگری برخی معاندان داخلی رقم خورد و در نهایت نیز این خود مردم بودند که با حضور در عرصه از کیان انقلاب اسلامی دفاع کرده و مانع از تحقق این توطئه سهمگین شدند. امروز حافظان 9 دی می بایست با تنویر افکار عمومی مانع از تصویر سازی برای فتنه 88 و مبری کردن عامل آن شده و پیام حماسه 9 دی را برای نسل های آتی حفظ و ضبط کنند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها