به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه
خبرنگاران: رقیه دژاگاه متخصص تغذیه گفت: دلایل مختلفی در افزایش غلظت خون
موثر هستند که بخشی از آنها ژنتیکی و بخشی دیگر به علت ابتلای فرد به
بیماریهای گوناگون است.
وی ادامه داد: افزایش غلظت خون هنگامی
بروز میکند که سطح هموگلوبین خون بالا میرود، بنابراین این افراد
هموگلوبین خونشان از افراد عادی بیشتر است و کاهش هموگلوبین خون باعث کم
خونی میشود.
دژاگاه بیان کرد: علتهای مختلفی در بروز کمبود خون
است که مهمترین آن دلایل تغذیهای است، که شایعترین نوع کم خونی، کم خونی
فقر آهن است که در زنان و دختران رایج است.
وی خاطر نشان کرد: فرد
میتواند با رعایت اصول تغذیه سالم در بهبودی این مشکل موثر باشد که گیاه
خواری بهترین راه مقابله با افزایش غلظت خون محسوب میشود و افراد مبتلا به
غلظت خون باید میوه و سبزی فراوانی همراه وعدههای غذایی میان وعدههایشان
مصرف کنند و از خوردن مواد غذایی شیرین، چرب و شور دوری کنند.