به گزارش598،پزشکان اروپایی در برلین گرد هم آمدند تا درباره آخرین یافتههای خود در زمینه پزشکی ورزشی و جلوگیری از مرگ ناگهانی ورزشکاران بر اثر ایست قلبی صحبت کنند.
به گزارش ایسنا، بار دیگر مسئله مرگ ناگهانی ورزشکارانی بر اثر ایست قلبی مورد توجه پزشکان قرار گرفته است. این مسئله سالها یکی از مسائل مهم پزشکی ورزشی بوده و متخصصان قلب به آن پرداختهاند زیرا تاکنون تعدادی از ورزشکاران جوان و به نظر سالم به طور ناگهانی بر اثر ایست قلبی در زمین مسابقه جان باختهاند.
پزشکان معتقدند که دو دلیل برای این اتفاق وجود دارد یکی انقباض بینظم رشتههای عضلانی یا VF و دیگری اختلال در ریتم ضربان قلب (VT) که بر اثر آن ضربان قلب بسیار تند میشود.
هفته گذشته پزشکان متخصص در برلین دور هم جمع شدند و درباره درمان و تشخیص این مشکل صحبت کردند.
یکی از هدفهای این کنفرانس ورزش و مشکلات قلبی بوده است. یکی از پزشکان در این جلسه درباره انواع مختلف تست ECG صحبت کرد که همه پزشکان از آن آگاه نیستند و ممکن است باعث سردرگمی در تشخیص مشکلات شود. تنها 4 ساعت ورزش در هفته جزو تمرینهای مسابقهای محسوب میشود اما بسیاری از ورزشکاران آماتور نیز به این میزان تمرین میرسند.
ورزش مداوم و شدید نه تنها باعث آرامتر شدن ضربان قلب میشود بلکه چون عضلات قلب را قویتر میکند باعث تغییر در الکتروکاردیو گرام قلب میشود که گاهی اوقات به هنگام ورزش به حالت عادی برمیگردد.
بسیاری از نتایج تست ECG که در ابتدا غیر طبیعی به نظر میرسند، نرمال هستند. با این حال تست ECG قبل از مسابقه و تمرین شدید لازم است زیرا بعضی مشکلات قلبی که مهم هستند را نشان میدهد.
در مطالعات دیگری که در دانشگاه پادرآی ایتالیا انجام شد و نتایج آن در این کنفرانس ارائه داده شد مشخص شده است که با کمک ECG پزشکان ایتالیایی توانستهاند تا 90 درصد از خطر مرگ ناگهانی ورزشکاران جلوگیری کنند.
محققی از آلمان نیز در این کنفرانس اعلام کرد که استفاده از دستگاه ICD به حل مشکل انقباض نامنظم رشتههای عضلانی کمک میکند. افرادی که از این دستگاه استفاده کردهاند کمتر در معرض خطر مرگ ناگهانی بودهاند.