کد خبر: ۲۸۰۱۵
زمان انتشار: ۱۹:۱۰     ۰۳ آذر ۱۳۹۰
در ادامه این سناریوی چندگانه جمهوری آذربایجان، باکو در تلاش است تا گروهک تروریستی منافقین و پژاک را در داخل خاک کشورش جای دهد تا بلکه از این طریق بتواند همچون صدام از منافقین در راستای سرکوب مردم مسلمان این کشور استفاده کند
بولتن نیوز: دولت جمهوری آذربایجان به تازگی برای مقابله با آنچه تهدید جمهوری اسلامی ایران و اسلامگرایان این کشور می خواند، چندگانه ای را به اجرا گذاشته است تا بلکه از این طریق روزنه ای برای تداوم حیات خویش در فوران بیداری اسلامی ایجاد کند.

براساس این گزارش، حکومت لائیک آذربایجان پس از آنکه نتوانست با ترویج شعائر اسلامی در این کشور مقابله کند، اعضای حزب اسلام باکو را به اتهامات واهی به 66 سال زندان محکوم کرد. هر چند که این حکم اعتراضات گسترده داخلی و بین المللی را در پی داشت و باعث افزایش محبوبیت اعای ارشد این حزب اسلامگرای شد ولیکن دولت الهام علی اف که به دنبال اهداف دیگری در این ماجرا بود، به تازگی اتهام دیگری را به اسلامگرایان این کشور وارد کرده است تا بلکه با این حربه بتواند اسلامگرایی را در این کشور تحت فشار بگذارد.

به گزارش خبرنگار ما به نقل از منابع خبری محلی ،دولت باکو در آخرین اقدام خود سعی نموده با طراحی سناریویی مضحک ، وجهه اسلام گرایان را در نزد مردم جمهوری آذربایجان تخریب نماید.دولت الهام علی اف سعی دارد اسلامگراهای این کشور را متهم به تلاش برای ترور « رافق تقی یف »- نویسنده مرتد این کشور که 5 سال پیش در نوشته ای به پیامبر اکرم(ص) توهین نموده بود - کند.این اتفاق که در شامگاه 28 آبان در حالی تقی اف مورد حمله با سلاح سرد قرار گرفت که سالهاست وی تحت مراقبت و محافظت شدید صهیونیست ها قرار دارد و عملا امکان ترور وی وجود ندارد. هر چند که اصابت سلاح سرد به وی نیز باعث جراحت بسیار سطحی در بدن او شده است ولیکن همین برای دولت باکو کافی است تا دور جدید فشارها را بر مسلمانان این کشور آغاز کند.
 
در حالی این اتهامات از سوی رسانه های همسو با دولت به اسلامگرایان مرتبط می شود که اسلامگرایان این کشور از یکسال پیش تا کنون ضمن اعتراض به محدودیتهای دینی و فعالیت در فضای مجازی از انجام هرگونه اقدام غیر قانونی اجتناب کرده اند و این قانونمند بودن تا جایی پیش رفته است که حزب اسلام بارها و بارها برای اخذ مجوز یک تجمع مردمی در این کشور به فرمانداری باکو مراجعه کرده است و حتی حاضر به برگزاری این تجمع به صورت غیر قانونی نشده است.

اما اینکه چرا تا کنون هیچ متهمی در این ماجرا - با وجود دوربینهای مدار بسته ای که همه تجمعات و افراد حاضر در آن را رصد می کند- دستگیر نشده است، اولین سیاست از چندگانه دولت باکو قلمداد کرد.

نگرانی حکام لائیک آذربایجان از قدرت گرفتن اسلامگرایان این کشور باعث شده است تا به تازگی مجلس این کشور قانونی را تصویب کند تا از افزایش دانسته های مذهبی مردم در این کشور که اکثریت آن را شیعیان تشکیل می دهند،جلوگیری کند. به موجب این طرح آموزشهای دینی در کشورهای دیگر برای شهروندان آذربایجان بدون هماهنگی با سازمانهای مربوطه ، مبادله چهره های دینی، اجرای مراسمها و شعائر دین اسلام توسط شهروندانی که در خارج از کشورآموزش دینی دیده اند، فروش ادبیات ، مقالات و سایر مواد اطلاعاتی در مراکز فروش بدون مجوز، انجام تبلیغات دینی از طرف افرادی که اتباع کشورهای دیگر هستند، ممنوع اعلام شده است.

بنا بر این افرادی که از این قانون تخطی کننند 5000 تا 7000 منات جریمه نقدی و یا از دو تا 5 سال حبس خواهند شد. در صورتی این اقدامات تکرار شود و یا نقض قانون از سوی گروهی خاص و به صورت هماهنگ صورت گیرد و یا از طرف مقام مسئولی صورت گیرد ، افرادی که این قانون را نقض کرده اند 7000 تا 9000 منات جریمه نقدی و یا از دو سال تا 5 سال حبس خواهند شد.

از سوی دیگر دولت آذربایجان سعی دارد با ایجاد یک دشمن خارجی ادامه حیات را برای خود تضمین کند. در همین راستا سیاستمداران این کشور بر روی ایران متمرکز شده اند تا بلکه از این طریق هم در ایران ستیزی موفق نشان دهند و هم در کنار آن اسلام ستیزی را دنبال کنند. برهمین اساسیک روزنامه آذری خبری را به نقل از  شبکه تلویزیونی فوکس 11 منتشر کرده است که در آن دفتر  اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)از طرح ایران برای سرنگونی الهام علی اف رییس جمهور آذربایجان خبر داده است.در گزارش 26 آبان ماه روزنامه «آزادلیق»ادعا شده است:قرار بود این طرح با هدف ایجاد هرج و مرج، جو رعب و وحشت و بروز اعتراضات مردمی در کشور به اجرا درآید.این روزنامه در ادامه ادعایی همچون ترور سفیر عربستان توسط کارتل های مواد مخدر مکزیک از سوی ایران را مطرح کرده است و نوشته که حتی، تهران تاجران مواد مخدر مکزیکی را نیز به اجرای این طرح جلب کرده است.در همین راستا  صلح الدین اکبر رییس شورای یورو آتلانتیک گفته است که ایران همواره چنین طرح هایی را در رابطه با آذربایجان در دست داشته است. از این رو، گزارش منتشره از سوی شبکه تلویزیونی آمریکا موضوع غیر عادی نیست.

در ادامه این سناریوی چندگانه جمهوری آذربایجان، باکو در تلاش است تا گروهک تروریستی منافقین و پژاک را در داخل خاک کشورش جای دهد تا بلکه از این طریق بتواند همچون صدام از منافقین در  راستای سرکوب مردم مسلمان این کشور استفاده کند و از سوی دیگر باعث ناامنی مرزهای جمهوری اسلامی ایران شود. برطبق اخبار دریافتی بولتن نیوز به تازگی مقامات عالی رتبه  و نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان در هتل رامادا گنجه با رهبران پژاک ملاقات کردند. این تلاشها تا جایی است که حکومت آذربایجان دو بازار تجاری این شهر را در اختیار  گروهک پژاک قرار داده است. هر چند که آذربایجان در تلاش است تا ایران را با شیوه های از پیش شکست خورده در فشار بگذارد ولیکن با توجه به ماهیت این گروهکهای تروریستی امکان کودتای گروهک های تروریستی در داخل خاک آذربایجان بیش از پیش خواهد بود و این احتمال می رود که در آینده نزدیک حکومت متزلزل الهام علی اف بزرگترین چالش را با همین گروهکهای معاند داشته باشد. تصمیم  پذیرش منافقین و پ .ک .ک در آذربایجان مطمئنا بر جنس روابط ترکیه - آذربایجان نیز تاثیر خواهد گذاشت چرا که ترکیه ماههاست با  پ .ک .ک در داخل خاک ترکیه درگیر جنگ است و تا کنون از بابت این جنگ صدمات جبران ناپذیری را متحمل شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها