به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، معصومه جولانا اظهار کرد: چای سفید از گیاه camellia sinensis به
دست میآید و برگها قبل از اینکه به طور کامل باز شوند، برداشت و چیده
میشوند.
وی افزود: این گیاه در فوجیان چین تولید شده و اخیرا در
کشورهای تایوان، هند، تایلند و نپال نیز تولید میشود. چای سفید از برگهای
نارس چای به دست میآید. وقتی غنچهها هنوز باز نشده آن را میچینند و قبل
از اینکه برگهای چای خشک شوند آنها را بخار میدهند. به این دلیل نام
سفید را بر این چای گذاشتهاند که کرکهای غنچههای چای پس از خشک شدن به
رنگ سفید درمیآید.
جولانا در بیان خواص چای سفید گفت: چای سفید از
انسان در مقابل بیماریهای قلبی، سکته و عوامل پیشتاز مرگ محافظت میکند.
چای سفید، نشانههای بیماری را آسان کرده و سلامتی را افزایش میدهد، گردش
خون را تقویت میکند، استخوانها و دندانها را مقاوم کرده و به سلامت و
پاکسازی پوست کمک میکند.
وی با بیان اینکه چای سفید در خنثی کردن
باکتریها بسیار مقویتر از چای سبز است، ادامه داد: چای سفید باکتریهایی
که باعث پوسیدگی دندان و بوی نامطبوع دهان میشوند را از بین میبرد.
جولانا
اضافه کرد: یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور مؤثری به افزایش
متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالریهای اضافه در بدن کمک میکند.
وی
با بیان اینکه چای سفید، لطیفترین چایهاست که طعمی ملایم و شیرین دارد،
افزود: کسانی که سعی میکنند آن را امتحان کنند اغلب از چای سفید فاقد کرک
یا پرز همراه چای سبز استفاده میکنند. برگهای چای سفید که به صورت غنچه
چیده میشوند دارای آنتی اکسیدانهای قوی بوده و با سلولهای عامل سرطان
مبارزه میکنند.
این کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی خاطرنشان کرد: از
مهمترین فواید چای سفید این است که در هر فنجان از این چای، کافئین بسیار
کمتری نسبت به چای سبز و چای سیاه وجود دارد و میتوان آن را در دمایی
خنکتر از چایهای دیگر استفاده کرد (بعد ار به جوش آمدن آن باید یک دقیقه
اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد سپس با این دما میتوان چای
را دم کرد.)