تعداد صفحات این رمان 268 صفحه و قیمت آن نیز 13 هزار تومان خواهد بود.
گفتنی است بخش عمده این رمان مربوط به عملیات والفجر مقدماتی است که در آن شخصیت پردازی، فضا سازی و لحاظ کردن فضای بومی شهرستان بیجار، محلی که داستان در آن اتفاق میافتد نگاه داستانی و دراماتیک در آن لحاظ شده است. همچنین نویسنده سعی کرده در نگارش رمان بر وقایع مستند آن وفادار بماند.
درباره وجه تمایز فیلم "شیار 143" با این رمان لازم به ذکر است که؛ در فیلم سینمایی یک شخصیت محوری قهرمان داستان است در صورتیکه در رمان 13 شخصیت، اصلی هستند.
در بخشی از متن رمان "شیار 143" آمده است:
«غم که آخر ندارد؛ آخر غم مرگ است. با مرگ، غم به پایان راه خود میرسد. از این تعارفات خسته بود اما برای تسلای مادر و بابایش ماند. بیجاریها با دین و ایمان بودند، کُرد بودند؛ اما شیعه. به معصومین عشق داشتند. اعیادشان و سوگواریشان برای معصوم داغتر از هر شهری بود. عاشورایشان نظیر نداشت. عید فطر را بیشتر از نوروز دوستتر داشتند.
اگر برای نوروز از یک هفته یا ده روز قبل در تدارک بودند، برای عید فطر از دیدن هلال مبارک ماه، از اول آن به پیشواز میرفتند. از آن گروه کُردها نبودند که بروند در سنندج و پاوه و مهاباد آتش به پا کنند و خون بریزند. در بگیر و ببند و شلوغیهای انقلاب هم دست روی دست نگذاشته و تماشاگر نبودند. مجلس داشتند، سخنرانی، تظاهرات، شعارنویسی...»