کد خبر: ۲۷۸۰۳۷
زمان انتشار: ۰۹:۱۷     ۲۳ آذر ۱۳۹۳
فست فودها باعث افزایش سقط جنین می‌شوند و ناهنجاری‌ها را در جنین افزایش می‌دهند.
مادرانی که در دوران بارداری تغذیه درستی ندارند، خودشان نیز بعد از بارداری دچار مشکلاتی از قبیل کمبود آهن و کلسیم می‌شوند.

دکتر پروین همتی، متخصص زنان گفت: مادرانی که در دوران بارداری تغذیه درستی ندارند، خودشان نیز بعد از بارداری دچار مشکلاتی از قبیل کمبود آهن و کلسیم می‌شوند که در زنان ایرانی شیوع زیادی پیدا کرده‌ است.
 
وی افزود:‌ مقدار انرژی مورد نیاز مادر در طول بارداری افزایش می‌یابد. این افزایش نیاز به انرژی، به علت بالا رفتن متابولیسم پایه بدن مادر جهت رشد جنین و ذخیره چربی در بدن مادر در حین بارداری است. میزان انرژی اضافه توصیه‌ شده در طول این دوران 300 Kcal علاوه بر نیاز عادی مادر است.

وی اظهار داشت: فست فودها باعث افزایش سقط جنین می‌شوند و ناهنجاری‌ها را در جنین افزایش می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: به جای جایگزین کردن فست فودها در برنامه غذایی خود باید مصرف میوه‌ها به خصوص زردآلو و موز را در برنامه غذایی خود وارد کنند و از سبزی‌های فراوان استفاده کنند.

منبع: عصر ايران
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها