کد خبر: ۲۷۶۵۹۶
زمان انتشار: ۱۳:۰۴     ۱۶ آذر ۱۳۹۳
نگاهی به روزنامه های ۱۶ آذر ۹۳
بازتاب سخنان هیلاری کلینتون و نیز حسین مرعشی و البته مظلوم نمایی عجیب روزنامه ی آرمان برای حسن روحانی محتوای بسته ی خبری مطبوعاتی امروز را تشکیل می دهد. سخنان وزیر ارتباطات در مورد احراز هویت کاربران اینترنتی نیز از دیگر موضوعات امروز است.

احراز هویت کاربران اینترنتی قبل از ورود به نت
سخنان روز گذشته وزیر ارتباطات دولت یازدهم بازتاب گسترده‌ای در روزنامه‌ها داشت. روزنامه اعتماد گزارش مفصلی از این ماجرا منتشر کرد که در آن می‌خوانیم: « محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از اجراي طرحي فني براي شبكه اينترنت خبر داد كه براساس آن كاربران قبل از ورود به اينترنت شناسايي و احراز هويت مي‌شوند.

واعظي در نشست خبري تحت عنوان ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد به طرحي اشاره كرد كه بر اساس آن شفاف‌سازي حضور كاربران اينترنت و هويت‌بخشي به آنها اجرايي شود. واعظي اين طرح را مانند داشتن شماره تلفن كه افراد براي استفاده از آن قابل شناسايي هستند، اعلام كرد و گفت: با اجراي اين طرح و با هويت‌بخشي به كاربران هيچ كاربري نخواهيم داشت كه با هويت نامعلوم از اينترنت استفاده كند. وزير ارتباطات يكي از ابزارهاي الكترونيكي براي شفافيت در اين حوزه را هويت‌بخشي به استفاده از ابزارهاي ارتباطي عنوان كرد و گفت: «با اجراي طرحي كه هم‌اكنون بخش فني آن در حال انجام است، قصد داريم جلوي استفاده غيرمجاز و كلاهبرداري را در فضاي اينترنت بگيريم و به اين ترتيب هيچ كاربري نخواهيم داشت كه با هويت نامعلوم وارد فضاي اينترنت شود.» واعظي در اين باره توضيح داد: «به اين ترتيب كاربر با يك تابلو و هويت مشخص از اينترنت استفاده مي‌كند و همان‌طور كه شماره تلفن و موبايل به مشتركان هويت مي‌بخشد، شماره اينترنت نيز مي‌تواند به كاربري كه از اين فضا استفاده مي‌كند، هويت بدهد.»

واعظي تاكيد كرد: «ما در اين طرح به هيچ‌وجه قصد ورود به حريم شخصي افراد را نداريم و تنها جلوي كلاهبرداري‌ها و ورود غيرمجاز در اين عرصه فراهم مي‌شود.»واعظي در آبان ماه نيز از اجراي مرحله اول طرح «فيلترينگ هوشمند» ظرف يك ماه آينده خبر داد. به گفته او مرحله دوم اين طرح ظرف سه ماه و مرحله سوم آن تا شش ماه آينده كامل مي‌شود. براساس طرح فيلترينگ هوشمند هيچ سايتي فيلتر نمي‌شود اما محتواي سايت‌هاي مورد استفاده كاربران كنترل مي‌شود. اين طرح مورد دفاع و تاييد حسن روحاني، رييس‌جمهور هم قرار گرفته است. روحاني در جلسه شوراي عالي فضاي مجازي در آبان ماه بر تكميل فيلترينگ هوشمند تاكيد كرد.»



آمریکا حوادث ۸۸ را پلی برای رسیدن به آرزوهای خود می دانست
روزنامه ی کیهان مطلب یک سیاسی خود را به بازتاب سخنان هیلاری کلینتون با تیتر «آمریکا حوادث ۸۸ را پلی برای رسیدن به آرزوهای خود می‌دانست» اختصاص داده است. در این مطلب آمده است: «هیلاری کلینتون که نامزد احتمالی سمت ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ است، در تازه‌ترین اظهارات خود با ابراز تاسف از این که چرا دولت آمریکا در جریانات سال ۸۸ ایران به اندازه کافی و قاطعانه دخالت نکرده است گفت: شما نمی‌دانید اظهارات و آنچه می‌گویید تا چه اندازه می‌تواند به افراد امید دهد! وی در کنفرانس اندیشکده بروکینگز که با حمایت «هیم سابان» میلیاردر صهیونیستی برگزار شده بود، به فتنه ۸۸ اشاره کرد و در حمایت از جریان فتنه در ایران ادامه داد: آرزو داشتم در طول تحولات پس از انتخابات ۲۰۰۹ در ایران ( انتخابات سال ۸۸)، صریح‌تر صحبت کرده بودم و ای کاش دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا بیش از این در سال ۲۰۰۹ از این تحولات حمایت می‌کرد.

ادعای هیلاری کلینتون در حالی است که اوباما در سال ۸۸ شخصا وارد ماجرا شده و تمام‌قد از فتنه‌گران حمایت کرد و دولت آمریکا از هیچ‌گونه کمک به فتنه‌گران دریغ نکرد.»

باوركنيد! روحاني مظلوم‌تر است
روزنامه ی آرمان تیتر یک خود را به قیاس آنچه مظلومیت خاتمی و روحانی نامیده، اختصاص داده و تیتر زده است که «باور کنید! روحانی مظلوم تر است» این روزنامه می نویسد: «او رئيس‌جمهور است و اوست كه امروز در تيررس پيكان هجمه مخالفان و تندروهاست؛ چون اوست كه با مردم با زبان آنها سخن مي‌گويد. او مظلوم است چون نه هر ۹ روز يك مشكل، بلكه هر روز با يك هجمه مواجه است! بسياري دكتر حسن روحاني را با سيدمحمد خاتمي مقايسه مي‌كنند و باز هم مي‌گويند خاتمي از او مظلوم‌تر بود اما اگر خاتمي عنوان مي‌كرد هر ۹ روز براي دولت او يك مشكل آفريده مي‌شود مشكل‌سازان او اغلب گروه‌هايي بودند كه به صورت غير رسمي فعاليت مي‌كردند. خاتمي مظلوم بود چون در دوره جديدي از تحولات سياسي ايران به پاستور رفت و با جمعي طرف بود كه ادبيات او را درك نمي‌كردند. خاتمي دولت هفتم را از فردي تحويل گرفت كه دلسوزي او براي كشور زبانزد خاص و عام است يعني آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني و همين امر سبب شد كه او نخواهد وقت خود را صرف حل مشكلات دولت قبل كند. ... روحاني مظلوم است؛ اگر امروز فريادي از اين مظلوميت سر نمي‌دهد چون خود را براي ملت مي‌داند و آگاه است با هر گلايه او سوهان تندروها به روي آسايش ملت تيزتر کشیده خواهد شد. خاتمي مظلوم بود اما روحاني مظلوم‌تر است. باور كنيد!

باید منت روحانی را بکشیم!
روزنامه ی وطن امروز در تیتر یک سیاسی خود سخنان حسین مرعشی را منعکس کرده است. این روزنامه می نویسد: «به نظر می‌رسد دولتی‌ها از هم‌اکنون خود را برای انتخابات مجلس دهم آماده کرده‌اند و تحرکات انتخاباتی حامیان دولت در کشور تشدید شده است. این بار نیز تحت لوای اصلاح‌طلبی، حامیان دولت، در استان سیستان و بلوچستان، یعنی همان استانی که به صورت ویژه بر آن تمرکز کرده‌اند؛ جمع شدند تا درباره انتخابات مجلس آینده و نیز دیدگاه‌های خود سخن بگویند.

نکته قابل توجه درباره این همایش اینکه در حالی که دغدغه اصلی این روزهای مردم مسائل اقتصادی و معیشتی است، حامیان دولت با گارد سیاسی و امنیتی وارد فضای انتخاباتی شده‌اند. روز جمعه آنان در زاهدان، شهری که مولوی عبدالحمید در آن نفوذ خاصی دارد، برنامه انتخاباتی خود را برگزار کردند. همایشی که سخنران اصلی آن، حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران بود، حزبی که هاشمی رفسنجانی را پدر معنوی خود می‌داند و به همین دلیل روابط بسیار نزدیکی با دولت روحانی نیز دارد البته این نزدیکی در اظهارنظرهای مرعشی نیز مشهود بود.

مرعشی در حمایت از حسن روحانی و دولت او به جای آنکه درباره اقدامات دولت برای بهبود اوضاع معیشتی سخن گفته و به دفاع از برنامه‌های اقتصادی دولت بپردازد؛ با تصویر کردن یک چهره دروغین و سیاه از کشور، صراحتا گفت که «مردم باید منت حسن روحانی را بکشند» تا او اوضاع معیشتی را سامان دهد.

این اظهارات مرعشی درحالی است که این روزها افکار عمومی بشدت درگیر موضوع افزایش قیمت نان و نحوه رفتار دولت در این موضوع است. در واقع به نظر می‌رسد به جای آنکه حامیان دولت به دنبال دفاع از برنامه‌های اقتصادی دولت باشند، به نوعی بار دیگر تبختر و خاندان‌سالاری دوران سازندگی را در افکار عمومی زنده می‌کنند.

سخنگوی کارگزاران در ادامه علیه مقامات و شخصیت‌های رسمی کشور اظهارنظر کرد و در سخنانی دون شأن گفت: به جناب آقای جنتی عرض می‌کنم شما دلسوز مملکت هستید و ما به دلسوزی شما احترام می‌گذاریم. شما می‌توانید حریف فتنه و فتنه‌گر شوید ولی حریف ملت بیدار نمی‌شوید. مرعشی ادامه داد: با مردم صریح و روشن صحبت کنیم، در پناه شورای نگهبان و در کنار محافل شبه‌نظامی ایستادن راه عاقلانه‌ای برای اداره کشور نیست.

حسین مرعشی آنگاه برای توجیه ناتوانی و کاستی‌های دولت، این بار به مردم توهین کرد و گفت: مردم رفتند و یک رأی به آقای روحانی دادند. ما باید منت آقای روحانی را بکشیم، نباید او منت ما را بکشد، یک ساعت وقت گذاشته‌ایم و او باید این بار روی زمین را جمع کند و کشور را سر و سامان دهد.

این نوع رفتار و ادبیات این حامی دولت البته موضوع عجیب و پیچیده‌ای نیست کما اینکه اساسا عبارت «کارگزاران» در افکار عمومی ایران همواره با اشرافیت، خاندان‌سالاری و سیستم ارباب و رعیتی مترادف بوده است البته این اولین باری نیست که مردم اظهارنظرهای توهین‌آمیز از حسین مرعشی می‌شنوند. مرعشی سال ۸۸ و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری نیز در یک میتینگ انتخاباتی گفته بود: «ما دزد هستیم اما احمدی‌نژاد عرضه نداشت ما را بگیرد»!
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۳
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها