مرتضی صفوی در گفتوگو با ایسنا، گفت:
ژله از مادهای به نام ژلاتین تهیه میشود که این ماده حاوی پروتئین است و
مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوانسازی و
رشد دارد.
وی
با اشاره به اینکه ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده
سالمی است، افزود: ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر
استفاده میشود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.
صفوی
با تاکید بر اینکه کودکان نباید زیاد ژله و پاستیل مصرف کنند، افزود: ارزش
غذایی ژله بالا نیست و نمیتواند جایگزین وعدههای اصلی غذا باشد و معمولا
از آن به عنوان دسر و میان وعده استفاده میشود.
وی
با اشاره به اینکه در ساخت پودر ژله از رنگها و اسانسهای خوراکی استفاده
میشود، گفت: تنها در صورت اضافه کردن رنگها و اسانسهای غیراستاندارد
مصرف ژله ضرر خواهد داشت؛ بنابراین مصرف کنندگان باید به نشان پروانه
بهداشتی محصول توجه کنند.
این
متخصص تغذیه گفت: در صورتی که ژلهها از مواد خوب و سالم تهیه شده باشند،
مشکلی برای بدن ندارند. هنگام خرید نیز باید به تاریخ مصرف، پروانه بهداشتی
و علامت استاندارد حک شده بر روی بسته بندی محصول توجه کرد.
صفوی
در مورد فواید ژله گفت: ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و
سایر بافتهای بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B
برای افرادی که از افسردگی رنج میبرند، مفید است.
وی
با اشاره به اینکه ژله منبع غنی از اسیدفولیک است، افزود: مصرف ژله برای
سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است؛ همچنین به کاهش کلسترول
خون نیز کمک میکند.
این
مشاور تغذیه اضافه کرد: در صورتی که مصرف ژله تنها در مهمانیها، موردی و
هفتهای یکی - دو بار باشد، مشکلی ندارند. اما اگر مصرف این ماده غذایی
عادت شود، جای بخشی از وعدههای غذا را خواهد گرفت و منجر به کم اشتهایی
خواهد شد.