
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش پایگاه 598 به نقل از رجانیوز، وی در گفتگو با سایت نزدیک به رییس جمهور گفت:
«متاسفانه در شرایط کنونی شاهد نوعی "اختگی" و خمودگی آموختهشده در نزد بسیاری از اصلاحطلبان هستیم. به بیان دیگر، انفعال بهطور فزایندهای در حال تبدیل شدن به طبیعت اولیهی بسیاری از اصلاحطلبان است. ایننوع اصلاحطلبان از حیاتی نباتی و موضعی و مقطعی (اگر نگویم انگلی) برخوردار شدهاند که جز با دم مسیحایی قدرت، فعال نمیگردند و جز در ایام چرخش قدرت هوشیار نمیگردند. طنز قضیه در اینجاست که این اصلاحطلبان سنگینپا و بستهذهن، دهانهای بس گشودهای دارند و هر آن کس را که به مشرب و مکتب انفعال آنان درنیاید و سودای درانداختن طرحی نو در سر باشد، مورد آماج خشونتِ گفتمانی خود قرار میدهند.»
مشاور میرحسین موسوی در سال 88 در ادامه تاکید کرد:
«دولت اعتدال هم به اقتضای طبع و طبیعتِ درونیاش و هم به استلزام حال و احوال بیرونیاش در مورد جریان اصلاحطلبی و اصلاحطلبان، در نوعی شرایط فقدان تصمیم و تدبیر قرار دارد.»