کد خبر: ۲۷۳۲۴۸
زمان انتشار: ۰۹:۴۸     ۰۴ آذر ۱۳۹۳
مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو:
پالم خیلی کاهش پیدا کرده اما هنوز هم در تولید برخی محصولات لبنی این تخلف دیده می‌شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر: حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان این مطلب اظهار داشت: تقلبات مواد غذایی روز به روز در حال پیچیده‌تر شدن است و از همین جهت کنترل آنها نیز در آزمایشگاه‌ها سخت‌تر می‌شود.

وی با تاکید بر استفاده از تکنیک‌های پیشرفته برای تشخیص تقلبات غذایی، افزود: در حال حاضر تجهیزات آزمایشگاهی در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو وجود دارد اما نیاز است این تجهیزات نیز در سایر آزمایشگاه‌های غذا و داروی سراسر کشور تامین شود.

رستگار یکی از تقلبات غذایی را درباره سوسیس و کالباس‌ها و همچنین عسل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر این پرسش مطرح است که چرا به یک باره شاهد افزایش چند برابری تولید عسل در کشور هستیم بنابراین لازم است بررسی شود که چه میزان از عسل‌های تولیدی تقلبی نیست.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو به سوسیس و کالباس‌های تقلبی که در آن از خمیر مرغ استفاده می‌شود، اشاره کرد و افزود: تنها سوسیس و کالباس‌هایی مورد تایید ما هستند که مجوز تولید از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را داشته باشند. رستگار با اشاره به افزایش حجم تقلبات و آلاینده‌های غذایی از ارائه پیشنهادی تحت عنوان طرح شناسایی و کنترل آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی خبر داد و گفت: قرار است این طرح پس از تصویب وزیر بهداشت در قالب طرح تحول نظام سلامت اجرایی شود. وی همچنین درباره وضعیت روغن پالم نیز افزود: تخلف پالم خیلی کاهش پیدا کرده اما هنوز هم در برخی محصولات لبنی این تخلف بویژه در شهرستان‌ها دیده می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها