به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه
خبرنگاران: در درون جوانهٔ گندم بزرگترين نيروها و انرژىهاى عالم هستى
نهفته شده که باعث خونسازي، تغذيه و شاداب نگه داشتن کليهٔ سلولهاى بدن و
در نهايت جارى شدن انرژى در بدن مىگردد و اگر شخصى هر روز صبح بهجاى نان
از جوانهٔ گندم استفاده کند (به همراه شير و عسل) هيچگاه انرژىهاى خود
را از دست نمىدهد و هيچگاه بيمار نمىگردد.
اشخاصى که داراى قدرت
شفادهندگى مىباشند براى تقويت ديد هالهها و تقويت انرژىهاى بدن، حتماً
از هليلهٔ سياه و جوانهٔ گندم استفاده نمايند، آن هم به همراه ورزش مناسب
(حرکات تنفسى 'پرانا' و حرکات موزون و نرم 'کاتا' ) در هواى سالم کوهستان.
براى
انجام دادن تمرينات، حرکات، تمرکز و... به علت افزايش سوخت و ساز، بدن
احتياج به يکسرى ويتامين دارد که مىتوانيد با خوردن جوانهٔ گندم که شامل
ويتامينهاى زير مىباشد آن را جبران کنيد:
'ب۱، ب۲،ب۳،ب۶،ب۱۲،ب. کمپلکس، ئي، منيزيم، آلبومين، چربىها و املاح معدنى' .
از
دانههاى ديگر نيز مىتوانيد مثل جوانهٔ گندم استفاده نمائيد: 'جوانهٔ
نخود، جوانهٔ عدس، جوانهٔ ماش، جوانهٔ سويا، جوانهٔ يونجه (آلفا، آلفا)
و...' .
طرز تهيه جوانههابراى
بهدستآوردن جوانهٔ دگندم بايد گندم زنده يعنى با پوست و بىعيب باشد، که
بهقدر نياز آن را در ظرفى ريخته پس از شستن آنقدر آب بر روى آن مىريزيم
تا تقريباً نيم سانتىمتر آب روى آن بايستد.
پس از بيست و چهار ساعت
آب اضافى آن را خالى کرده، مىگذاريم تا نيش بکشد و قابل مصرف گردد. براى
نگهدارى و مانع شدن از رشد زيادى جوانهها مىتوان آن را در کيسهٔ متقالى
ريخت، درب آن را بست و در يخچال گذاشت و براى روزهاى بعد مورد استفاده قرار
داد.
جوانهٔ ساير دانهها نيز کم و بيش به همين ترتيب بهدست
مىآيد، منتها با مدتى کمتر يا بيشتر، سعى نمائيد دانهها را تا زدن جوانه
روزى چندبار (سهبار در روز) به نرمى بشوئيد تا از مسموميت احتمالى آنها
جلوگيرى شود.