به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، در راستای تحقق اهداف سازمان ملی استاندارد ایران و با هدف اجرای سیاست های سلامت محور دولت، پیشنهاد ابطال استاندارد ملی فرآورده پنیر خامه ای با چربی گیاهی به شماره 13525 از سوی دفتر فتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی،آرایشی،بهداشتی و حلال مطرح شد و در یک هزار و سیصد و هفتاد و چهارمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی به تصویب اعضاء رسید.
با ابطال این استاندارد، هیچگونه پروانه کاربرد نشان استاندارد ملی ایران برای این نوع محصول صادر نخواهد شد و همچنین استفاده از چربی های گیاهی از جمله روغن پالم نیز در این فرآورده ممنوع است.