باشگاه
خبرنگاران: کرفس حاوی گروههای متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت
سلولهای سرطانی در بدن و به وجود آمدن تودههای بدخیم و غدههای سرطانی
پیشگیری میکند.
عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کرفس سبزی مفید و پرخاصیت است که مصرف آن خطر بیماریهای زیادی را کاهش میدهد.
وی
افزود: املاح و ویتامینهای موجود در کرفس، از نظر کمیت و کیفیت به صورتی
تنظیم شده که نظیر آن را نمیتوان در غذاهای دیگر مشاهده کرد.
معصومی
تأکید کرد: کرفس حاوی گروههای متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت
سلولهای سرطانی در بدن و به وجود آمدن تودههای بدخیم و غدههای سرطانی
پیشگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه آب کرفس از بروز سلولهای
سرطانی تا حد بسیار زیادی پیشگیری میکند، یادآور شد: اسید فونولیک موجود
در کرفس و آب آن، تأثیر و عمل نوعی هورمون را که در رشد و نمو تومورهای
سرطانی و ابتلا به سرطان نقش دارد، خنثی میکند.
معصومی خاطرنشان
کرد: آنتیاکسیدانهای موجود در کرفس نیز خطر آسیب سلولها را برطرف کرده و
از این طریق از بروز سلولهای سرطانی پیشگیری میکند.