کد خبر: ۲۷۰۱۵۲
زمان انتشار: ۱۱:۲۷     ۲۴ آبان ۱۳۹۳
خانواده آقای هاشمی مخالف حضور ایشان در فعالیت‌های سیاسی نیست و البته آقای هاشمی هم در مورد مساله ریاست مجلس خبرگان گفتند در چه صورتی حضور پیدا می‌کنند.
به گزارش پایگاه 598، روزنامه اصلاح طلب آرمان در گفتگو با فائزه هاشمی نظر او را درباره احتمال ریاست پدرش بر مجلس خبرگان رهبری پرسیده است.

متن این گفتگو به شرح زیر است:

  آرامش این روزهای کشور را مرهون چه مولفه‌هایی می‌دانید؟
منظورتان از آرامش چیست؟
 یعنی اینکه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم در 24 خرداد 92 جامعه احساس اطمینان و آرامش بیشتری دارد که در رفتار و گفتار آنها نمایان است.
آرامش از یک بعدی؛ ایجاد شده است اما  از سوی دیگر برخی نمی‌خواهند این آرامش باقی بماند.
 این برخی که عنوان می‌کنید چه طیف یا گروهی را در بر می‌گیرد؟
هنوز کسانی هستند که دنبال ایجاد مزاحمت هستند یا اینکه طرح‌هایی را مطرح می‌کنند یا وزرای پیشنهادی دولت را در مجلس رد می‌کنند. استیضاح وزرا را به میان می‌کشند و از این قبیل اقدامات که آرامش جامعه را برهم می‌زند و نمی‌گذارند آرامشی که به آن اشاره کردید، باقی بماند. بیشتر کارهایشان را با بهانه وظیفه انجام می‌دهند اما دلیل دیگری دارند. رای اعتماد ندادن به وزرای پیشنهادی و استیضاح آنها سیاسی‌کاری است که نمونه‌اش آقای فرجی‌دانا بود.
 منظور شما این است که شرایط 8 سال گذشته هنوز در جامعه باقی مانده است.
بله؛ آن وضعیت به نحو دیگری در جامعه برقرار است. بین سیاستمداران و بخش‌های سیاسی جامعه مشکلات گذشته به شکل دیگری وجود دارد و می‌خواهند به نحوی، نشان دهند که دولت آقای روحانی ناکارآمد است و هنوز فضا دست ماست و ما هستیم که شرایط را تعیین می‌کنیم که این مسایل در بین نخبگان و به‌ویژه نخبگان سیاسی عدم آرامش ایجاد می‌کند. اینها بیش از همه به دنبال ناامیدکردن اصلاح‌طلبان هستند تا در انتخابات مجلس دهم حاضر نشوند. آنها می‌خواهند القا کنند که دولت نمی‌تواند موفق شود.
 هدفشان برای حضور کمرنگ اصلاح‌طلبان در انتخابات دهم مجلس چیست؟
آنها به‌خوبی واقف هستند که با حضور گسترده مردم در این انتخابات، رای‌هایی که به صندوق انداخته می‌شود رای آنها نیست بلکه رای اصلاح‌طلبان است. جریان اصولگرایی رای ثابتی دارد و پای صندوق‌های رای هم که می‌روند رای آنها معمولا بیش از آن رای سنتی نیست. بنابراین حضور پررنگ مردم در پای صندوق‌های رای در رای آنها تاثیری ندارد بلکه به نفع اصلاح‌طلبان است.
 برای برگزاری انتخاباتی پرشور و کمرنگ کردن تلاش این گروه‌ها چه باید کرد؟
همانطور که اشاره کردم، آنها نمی‌گذارند آرامش جامعه پایدار بماند مثل همین رد صلاحیت وزرا، استیضاح آنها و... . تمام این مسائل در فضای جامعه تاثیر دارد. اینگونه مسائل سبب می‌شود که شائبه حضور جریانی در پشت این ماجراها ایجاد شود که البته این اتفاق نباید رخ بدهد بلکه باید اطلاع‌رسانی شفاف صورت گیرد و نهادهای ذیربط و مسئول به سرعت وارد عمل شوند و با آنچه موجبات برهم خوردن آرامش جامعه می‌شود، برخورد نمایند.
 شما در دوره پنجم، نماینده مجلس بودید که آن زمان هم دولت و مجلس همسو نبودند. تعامل این دو نهاد در آن زمان چگونه بود و آن را با شرایط کنونی یعنی روابط مجلس نهم با دولت یازدهم چطور مقایسه می‌کنید.
در مجلس پنجم اصلا چنین فضایی حاکم نبود و نمایندگان با منطق فعال‌تری با مسائل برخورد می‌کردند. فکر می‌کنم در مجلس پنجم بیشتر وزرا رای اعتماد گرفتند و وزرای کشور و ارشاد برای استیضاح به مجلس آمدند که وزیر ارشاد توانست رای اعتماد بگیرد. در مجلس پنجم اصلا خبری از آنچه این روزها در مجلس می‌گذرد، نبود و تصور نمی‌کنم در هیچ دوره‌ای روابط مجلس و دولت اینگونه رقم خورده باشد.
 عملکرد دولت در مدتی که فعالیتش را آغاز کرده است، چطور می‌بینید؟
در پاسخ به این سوال نباید فشارها و هجمه‌های وارده را فراموش کرد. با توجه به این مولفه‌ها می‌توان گفت که عملکرد دولت یازدهم به‌طور کلی قابل قبول است.
 معمولا گفته می‌شود خانواده آیت‌ا... هاشمی مخالف حضور ایشان در انتخابات هستند. با توجه به این موضوع، نظرتان درمورد حضور ایشان در انتخابات ریاست مجلس خبرگان چیست؟
 خانواده آقای هاشمی مخالف حضور ایشان در فعالیت‌های سیاسی نیست و البته آقای هاشمی هم در مورد مساله ریاست مجلس خبرگان گفتند در چه صورتی حضور پیدا می‌کنند.
 آیت‌ا... هاشمی برای شرکت در انتخابات ریاست مجلس خبرگان برنامه‌ای دارند؟
پاسخ به این سوال همان است که خودشان اعلام کردند و من بیش از آن را نمی‌دانم. ایشان عنوان داشتند که اگر تشخیص دادند نامزد صلاحیت‌دار حضور دارد وارد نمی‌شود و در غیر این صورت حضور خواهد داشت.
 «صالح بودن» عنوانی بود که ایشان ذکر کردند. معیار این صالح‌بودن چیست؟
هر فردی از دید خود صالح بودن را تعریف می‌کند و ایشان هم برای خود معیارهایی دارد.
 با توجه به فعالیت‌ها و مسئولیت‌های ورزشی که داشتید، حضور زنان در ورزشگاه‌ها را چطور ارزیابی می‌کنید؟
حضور زنان در ورزشگاه‌ها متاسفانه سیاسی شده است. مخالفت با حضور زنان در ورزشگاه‌ها از مواردی است که به نظرم باید بررسی و راهکاری متناسب با شان و جایگاه زنان ارائه شود. چراکه اگر تدبیری اندیشیده نشود مردم نسبت به دولت دچار یاس می‌شوند. در نشستی که برگزار شد هم گفتم چرا اگر حضور زنان منع دارد، وقتی تیم‌های ورزشی ما به خارج می‌روند، مسئولین سفارتخانه‌ها با زنان در ورزشگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند؟
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۳
* نظر:
ارسال نظرات
امیر حسین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۱:۳۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۳
۰
۰
اباالفضل علمدار هاشمی را نگه دار
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها