به گزارش پایگاه 598 به نقل از جوانآنلاين: حجت الاسلام والمسلمین دکتر صالح نیا در بازدي از غرفه روزنامه «جوان» در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها به خبرنگار «جوانآنلاين» اظهارداشت: دولت محترم در حين اينكه مذاكرات را با جديت دنبال مي كند بايد توجه داشته باشد كه اشتباه استراتژيك انجام ندهد به اين معنا كه مردم ما حس كنند كه همه چيز ما بستگي به اين مذاكرات دارد به طوري كه اگر تحريم ها برداشته شود همه مسائل حل خواهد شد و اگر بحث تحريم حل نشود ما مشكلات فراوان خواهيم داشت.
وي تصريح كرد: چنين چيزي نيست؛ ما خيلي از مسائل مان همين حالا بدون تحريم در حال جلوروي و پيشرفت است؛ به طوري كه به عنوان نمونه تراز ورود گردشگرمان براي نخستين بار بسيار بالا و مثبت است.
حجت الاسلام صالح نيا ادامه داد: ما همان طور كه غربي بحث توافق بد و خوب را مي كنند ما هم نبايد بحث توافق و عدم توافق را مطرح كنيم زيرا توافق بد قطعا به ضرر ما خواهد بود به اين معنا كه توافق بد يك نوع باج دادن به غرب خواهد بود.
امام جمعه غرب تهران عنوان كرد: غرب ثابت كرده است كه اين دولت هاي غالب و مغلوب در جنگ جهاني دوم كه همين 1+5 باشند، اگر ما به اين ها باج دهيم سير باج خواهي اين ها تمام پذير نيست بنابراين فكر مي كنم سربازان رهبري در حوزه ديپلماسي بايد همه همت شان را براي پيروزي در اين جنگ بگذارند.
وي افزود: من فكر مي كنم همان طور كه كنگره امريكا اگر توافقي صورت بگيرد، منوط به تصويب توافق مسقط شده است مجلس ما هم قطعا بايد اين مسئله را تصويب كند و الا دعوا تبديل به دعواي ابوموسي اشعري و عمر و عاص مي شود كه عمر و عاص در دقيقه 90 مذاكره كنندگان را دور مي زند. پس بايد حواس تيم مذاكره كننده جمع باشد كه گول تاريخي را كه ما از دشمنان اسلام خورديم از دولت هاي متحد و متفق جنگ جهاني دوم 1+5 كه همه شان نتيجه برآيند كارهايشان 50 ميليون كشته در جنگ جهاني دوم است گول كارهايشان را نخوريم همان گرگ هايي كه در لباس ميش ظاهر شده اند.
حجت الاسلام صالح نيا در خصوص تصويب امر به معروف و نهي از منكر كه در مجلس تصويب شد نيز گفت: امر به معروف و نهي از منكر يك فريضه الهي است و كاري كه مجلس دارد انجام مي دهد قانون سازي بر اساس اين فريضه الهي است كه فكر مي كنم هنر مجلس اين خواهد بود كه اين فريضه را عملياتي بكند و الا اين قانون با آمد و رفت حكومت ها و دولت ها اين قانون اسلامي و نبوي سر جايش است.
امام جمعه غرب تهران تصريح كرد: من فكر مي كنم كه اگر اجراي اين قانون به عهده نهادهايي مانند بسيج گذاشته شود و دولت مجري قانون باشد نه اينكه وزير ارشاد تشخيص دهد كه كدام قسمت اين قانون را عملياتي كند و كدام قسمت را عملياتي نكند و خودش را موظف به اجراي كل قانون بداند ما مشكلي نخواهيم داشت.
وي بيان داشت: مشكل ما در جامعه كساني هستند كه خودشان را متولي فرهنگ و كارشناس در همه حوزه هاي فرهنگي مي دانند در حالي كه مشخص است سينما، نشر و كتاب و مباحث ديني هر كدام كارشناس مخصوص خود را مي خواهند و وزير محترم ارشاد مجتهد نيست و صرفا يك مجري فرهنگي است كه موظف است قوانين مجلس را عملياتي كند.