کد خبر: ۲۶۹۳۹
زمان انتشار: ۰۹:۲۱     ۲۸ آبان ۱۳۹۰
رئيس ستاد اقامه نماز بر لزوم برگزاري جلسه هاي تفسير در حوزه تاكيد كرد و ادامه داد: بخش عظيمي از جوان هاي ما نماز نمي خوانند و يا بسياري از مسائل ديگر كه اين مسائل فرمولي خاص دارد كه بايد اين فرمول را در حوزه تدريس شود.
رئيس ستاد اقامه نماز با بيان اينكه يكي از مسائل مهم در خصوص حوزه هاي علميه تعطيلات فراوان آن است گفت: طلاب در طول سال، 120 روز را درس مي خوانند و دوسوم سال، حوزه ها تعطيل است و اين يك فاجعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمين محسن قرائتي ظهر پنج شنبه در مراسم كنگره همايش ملي غدير و بيداري اسلامي كه در سالن قدس مدرسه عالي امام خميني(ره) قم برگزار شد با گراميداشت فرا رسيدن ايام محرم تصريح كرد: عدم شناخت و بي بصيرتي و همچنين عدم اراده دو بيماري جامعه در زمان امام حسن(ع) و امام حسين(ع) بود كه با اقدامات به جاي اين دو امام معصوم درمان شد.وي از اين دو امام بزرگوار با عنوان پزشك متخصص جامعه در آن دوران ياد كرد و افزود: معاويه در زمان امام حسن(ع) بر مسند خلافت بود و به عنوان خال المؤمنين و كاتب وحي شناخته مي شد و در جريان جنگ با امام دوم شيعيان چهره خود را نمايان ساخت و مردم از خواب غفلت بيدار شدند.

رئيس ستاد اقامه نماز ادامه داد: معاويه در زمان جنگ اقدامات فراواني از جمله فريب فرماندهان سپاه امام حسن(ع) انجام داد و امام نيز با توجه به عدم بصيرت مردم در آن روزگار شرايطي به صلح نامه سفيد امضاي معاويه افزود و آن را قبول كرد. رئيس ستاد اقامه نماز در ادامه خطاب به طلاب گفت: برادران طلبه زندگي اهل بيت(ع) را بيشتر بررسي كنيد چرا كه طلبه بايد از روز اول كه وارد اين عرصه مي شود به امر تبليغ مشغول شود.

قرائتي تصريح كرد: يكي از مهمترين مسائل در تبليغ طلاب استقبال از گفتگوي چهره به چهره با مردم است، كه شما نبايد از گفتگوي خصوصي و يا ترتيب دادن جلسه بحث خصوصي در خصوص مسائل عنوان شده در نهج البلاغه در سطح معابر غفلت كنند.

وي از عاشورا و قرآن مجيد به عنوان انرژي مهم و تاثيرگذاري همچون انرژي هسته اي ياد كرد و بيان داشت: ما نبايد از اين مسائل غفلت كنيم.

رئيس ستاد اقامه نماز بر لزوم برگزاري جلسه هاي تفسير در حوزه تاكيد كرد و ادامه داد: بخش عظيمي از جوان هاي ما نماز نمي خوانند و يا بسياري از مسائل ديگر كه اين مسائل فرمولي خاص دارد كه بايد اين فرمول را در حوزه تدريس شود.

قرائتي در ادامه با تاكيد بر اهداف پيش روي حوزه هاي علميه اضافه كرد: طلاب اگر مي خواهيد جهان در كنار شما باشد، بايد قرآن و نهج البلاغه هميشه در كنارتان قرار بگيرد و بتوانيد در هر موقعيتي از اين دو كتاب عظيم الشأن براي تفسير استفاده كنيد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها