کد خبر: ۲۶۸۷۶۲
زمان انتشار: ۱۳:۴۶     ۱۹ آبان ۱۳۹۳
از ابتدای سال نرخ مصالح و دستمزد‌ها افزایش یافته است و از آن جایی که توجیه اقتصادی برای سازندگان حوزه مسکن وجود ندارد، روند کاهش ساخت و ساز در کشور به چشم می خورد.
به گزارش پایگاه 598 ، فرشید پورحاجت دبیر کانون انبوه‌سازان کشور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کاهش صدور پروانه‌های ساختمانی اظهار کرد: بنابر اعلام مرکز آمار در شهر تهران بالای 50 درصد کاهش پروانه‌های ساختمانی به وجود آمده است.
 
وی افزود: با توجه به رایزنی‌ها و بنا بر اطلاعات به دست آمده از شهرداری‌ها کاهش 40 درصدی پروانه‌های ساختمانی در کشور مطرح است، اما هنوز هیچ منبع موثقی رقم دقیقی را اعلام نکرده است.
 
پورحاجت با اشاره این‌که رقم اعلام شده از سوی مرکز آمار صحیح است، افزود: اگر قبول داشته باشیم که صنعت ساختمان و ساخت در کشور ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با چندصد نوع فعالیت صنفی و صنعتی دارد ، قطعا کاهش صدور پروانه‌ تاثیر زیادی روی صنایع کشور خواهد داشت.
 
دبیر کانون انبوه‌سازان کشور با اشاره به این‌که در حال حاضر برابر آماری که از سوی وزارت راه و شهرسازی وجود دارد روند کاهش مسکن در کشور مطرح است، ادامه داد: مسکن یک کالای وارداتی نیست و پروسه ساخت آن زمانبر است، بنابراین چنین روندی قطعا در آینده بازار مسکن تاثیر‌گذار خواهد بود.
 
وی درباره‌ی وضعیت عرضه و تقاضا در بازار اظهار کرد: در حال حاضر ساخت‌وسازهایی که در کشور صورت می‌گیرد کاهش چشم‌گیری داشته به گونه‌ای که همکاران ما رغبتی برای ساخت‌وساز ندارند.
 
دبیر کانون انبوه‌سازان کشور تاکید کرد: توجیه اقتصادی برای سازندگان وجود ندارد و از ابتدای سال هم نرخ مصالح و دستمزد‌ها افزایش داشته است.
 
پورحاجت با بیان این‌که دستگاه‌های خدمات‌رسان بخش مسکن چه دولتی و چه ارگان‌های خصوصی به ویژه سازمان نظام مهندسی و شهرداری نرخ خدماتشان را به شدت افزایش داده‌اند، تصریح کرد: اما هنوز افزایش قیمت در حوزه مسکن اتفاق نیفتاده یعنی خانه‌های ساخته شده تا حدودی با قیمت کمتر فروخته می‌شوند.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: شاید یکی از دلایل کاهش صدور پروانه‌های ساختمانی هم همین روند باشد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها