إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۶۸۱۶۹
زمان انتشار: ۱۹:۵۶     ۱۷ آبان ۱۳۹۳
یک فروند هواپیمای خصوصی مسافربری با 200 سرنشین هنگام برخاستن از باند فرودگاهی در ایالت «گجرات» هند با یک بوفالو برخورد کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، یک مقام ارشد هوانوردی هند اعلام کرد یک فروند هواپیمای مسافربری شخصی در فرودگاه شهر «سورات» واقع در ایالت گجرات هنگام برخاستن از باند با یک بوفالو برخورد کرد. بر اثر این برخورد، این حیوان به داخل یکی از موتورهای هواپیما کشیده شد و هواپیما نتوانست از روی باند بلند شود.

 

در این حادثه به هیچ یک از مسافران آسیبی نرسید. بنابر اعلام تلویزیون های محلی، این حادثه در ساعت 7:30 شامگاه پنجشنبه به وقت محلی رخ داد و تحقیقات درباره این حادثه در دست انجام است.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام