زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۶۷۳۱
زمان انتشار: ۲۱:۰۶     ۲۵ آبان ۱۳۹۰
دولت آمریکا برای افراد کم درآمد و بی بضاعت قانونی تعین نموده که به صورت کوپن غذا و حقوق به آنها پرداخت می شود و این دسته از مردم زندگی خود را این گونه سپری می کنند.

جام نیوز : مجری شبکه امید ایران درخبری گفت: درآمریکا یک ملیونر مانند سایر فقرای آمریکایی از حقوق وغذای کوپنی که مخصوص فقراست استفاده می کند!


 


با توجه به اوضاع بیکاری در آمریکا و فقر مردم به خصوص جوانان این کشور دولت آمریکا برای جلوگیری از این بحران به مردم غذای کوپنی می دهد اما به نظر می رسد که تقسیم غذاهای کوپنی در میان مردم هم مشکلی از کار مردم حل نکرده است که شبکه امید ایران، 14نوامبر (23آبان)با ارائه گزارشی از تقسیم غذا درمیان مردم آمریکایی با اشاره به موضوعی عجیب آورد: «دولت آمریکا برای افراد کم درآمد و بی بضاعت قانونی تعین نموده که به صورت کوپن غذا و حقوق به آنها پرداخت می شود و این دسته از مردم زندگی خود را این گونه سپری می کنند.»

این شبکه افزود: «افرادی نیز از این سیستم سوء استفاده می کنند که از جمله آنها" هربرت استید" که خود یک میلیونر است و اخیراً می خواسته یک خانه 5 میلیون دلاری در آمریکا بخرد او جزء هیات مدیره یک کمپانی مسافرتی هم می باشد، با این حال هردو هفته مبلغ 176دلار مانند سایر فقرا از دولت دریافت می کند.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام