وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۶۵۵۹۹
زمان انتشار: ۱۲:۱۶     ۰۷ آبان ۱۳۹۳
رئیس سازمان لیگ گفت: پس از بررسی‌های لازم تاریخ دقیق دربی را اعلام می‌کنیم.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی تاج پیش از جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در مورد تاریخ نهایی برگزاری دربی تهران گفت: فعلاً در حال کار کردن روی این موضوع هستیم و باید ببینیم چه زمانی برای برگزاری دربی مناسب‌تر است. در حال بررسی این مسئله هستیم و تصمیم نهایی را پس از کارشناسی‌های متعدد اعلام می‌کنیم.

وی در واکنش به اینکه روز گذشته علی کفاشیان اعلام کرده که تاریخ دربی قطعاً تغییر نمی‌کند، خاطرنشان کرد: فقط بحث کفاشیان نیست، سازمان لیگ هم کار کارشناسی خود را انجام می‌دهد. در مجموع پس از بررسی‌های لازم تاریخ دقیق دربی را اعلام می‌کنیم. باید تأکید کنم که تا الان تاریخ برگزاری دربی همان 30 آبان است.

رئیس سازمان لیگ در خصوص اینکه قرار است در جلسه امروز هیئت رئیسه در چه مواردی بحث شود، گفت: تا آنجایی که می‌دانم قرار است امروز در مورد صورت‌های مالی مباحثی مطرح شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام