کد خبر: ۲۶۴۲۷۴
زمان انتشار: ۲۳:۱۶     ۰۳ آبان ۱۳۹۳
گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.
به گزارش پایگاه 598، به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه می‌شود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید  است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشت ها سبب سلامت قلب انسان می شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها