وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۶۳۳۹۱
زمان انتشار: ۱۹:۲۲     ۳۰ مهر ۱۳۹۳
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مراسم جشن تولدش که در دفتر وی در شهر قدس برگزار شد، تاکید کرد: آخرین گزینه مورد نیاز اسرائیل در زمان کنونی انتخابات است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی تصریح کرد: ما در حال حاضر نیازی به برگزاری انتخابات نداریم.نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی تصریح کرد: ما در حال حاضر نیازی به برگزاری انتخابات نداریم.

به گزارش پایگاه بوابة الاهرام، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مراسم جشن تولدش که در دفتر وی در شهر قدس برگزار شد، تاکید کرد: آخرین گزینه مورد نیاز اسرائیل در زمان کنونی انتخابات است.
 
وی برگزاری هرگونه انتخابات در زمان کنونی را تکذیب کرد.

این اظهارات نتانیاهو زمانی ایراد می‌شود که رسانه‌ها اخباری مبنی بر احتمال بحران سیاسی در دولت ائتلاف رژیم صهیونیستی که موجب برگزاری انتخابات زود هنگام شود، منتشر کرده بودند.

کابینه رژیم صهیونیستی در صفحه رسمی خود در توییتر تصاویر جشن تولد ۶۵ سالگی نتانیاهو با حضور دوستان و همسر وی ساره نتانیاهو در این مراسم را منتشر کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام