به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سایت MNN در گزارشی برخی از خواص مهم تخم کدو حلوایی را برشمرده که به شرح زیر است:
منبع غنی از پروتئین: اگرچه پروتئینهای گیاهی با حیوانی متفاوت هستند اما مصرف انواع گیاهی آن نیز مهم است که میتوان نیاز بدن به این پروتئین را با مصرف تخم کدو حلوایی تامین کرد.
افزایش میزان منیزیم بدن: بدن برای بسیاری از فعالیتهای بیولوژیک خود از جمله تنظیم کارکرد عصبی و عضلانی، کنترل فشارخون و قندخون به این نوع ماده معدنی نیاز دارد که تخم کدو یکی از راههای تامین این نیاز بدن است.
بالا بردن سطح پتاسیم بدن: بدن برای کمک به انقباض ماهیچهها، تنظیم ترشحات بدن، متعادل ساختن مواد معدنی، کنترل فشارخون و کاهش خطر تشکیل سنگهای کلیه به پتاسیم نیاز دارد. تخم کدو حلوایی منابع غنی از پتاسیم به حساب میآید که در هر فنجان حاوی آن حدود 588 میلیگرم پتاسیم وجود دارد.
تقویت سیستم ایمنی بدن: تخم کدو حلوایی به دلیل دارا بودن «روی» نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد. طبق اعلام موسسه ملی آمریکا، زنان بزرگسال در روز به مصرف هشت میلی گرم روی نیاز دارند که یک فنجان تخم کدو حلوایی حدود 6.59 میلی گرم از آن را تامین میکند.
کمک به حفظ سلامت پروستات: بررسیها حاکی از آن است که تخم کدو حلوایی و روغن آن برای کمک به حفظ سلامت پروستات موثر است.
بهبود سلامت روان: «اِل - تریپتوفان» موجود در تخم کدو حلوایی به طور طبیعی به بهبود خلق کمک میکند و میتواند برای مقابله با افسردگی مصرف شود. همچنین بررسیها نشان میدهد مصرف تخم کدو حلوایی چند ساعت پیش از خواب به داشتن خواب خوب و آرام کمک میکند.
منبع غنی از آنتی اکسیدان: میزان آنتی اکسیدان موجود در تخم کدو حلوایی منحصربهفرد است. این دانهها حاوی انواع گوناگون ویتامین E و بسیاری دیگر از انواع آنتیاکسیدانهای مفیدند.