به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: تیرنگ نیستانی در مورد کیفیت شیر مدارس با بیان اینکه در حال حاضر
در این مورد آنالیزی نداشتیم و اطلاعات ما بر اساس اطلاعات سال 86 است،
گفت: در سال 86 در جلسهای که با مسوولین صنف لبنیات داشتیم، تاکید کردیم
که شیر مدارس باید به لحاظ پروتئین، کلسیم، بار میکروبی و سایر شاخصها با
کیفیتترین شیر باشد.
نیستانی در پاسخ به سوالی مبنی بر بیشتر بودن
کلسیم شیرهای پرچرب نسبت به کم چرب، گفت: این موضوع را تایید نمیکنیم،
زیرا هر چه محتوای چربی محصول لبنی بالاتر باشد در واحد حجم، میزان کلسیم
آن کمتر میشود.
وی افزود: بنابراین چنین چیزی موضوعیت ندارد، زیرا
کلسیم در فاز چربی شیر نیست و احتمالا شیرهای کم چرب به لحاظ کلسیم غنیتر
هستند. ضمن اینکه چربی اگر بالا باشد یکی از عوامل دفع کلسیم است.
نیستانی
همچنین ازبرنامه ملی مراقبت از غذا و تغذیه به عنوان مهمترین برنامه در
دست انجام انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور خبر داد و گفت: درصدد
کسب اطلاعات به روز در مورد وضعیت تغذیه مردم و مشکلات تغذیهای آنها برای
ارائه به سیاستگذاران در جهت تصمیمگیری و اقدام به موقع و سریع برای رفع
این مشکلات است.